ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Χριστόφια εκφράζει το ΕΒΕ Λάρνακας

11:03 - 25.06.2019

Συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του εκλιπόντος πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Λάρνακας.

 
 Σε γραπτή ανακοίνωση του ΕΒΕ Λάρνακας αναφέρεται ότι «με θλίψη αποχαιρετούμε τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και τιμούμε την προσφορά του στην πατρίδα από τις επάλξεις του Βουλευτή, Προέδρου της Βουλής και Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας».
 
Δεν έχουμε, συνεχίζει η ανακοίνωση «παρά να αναγνωρίσουμε τις πολύ σημαντικές προσπάθειές του για επίλυση του Κυπριακού προβλήματος το οποίο αποτελούσε κύρια έγνοια και ανησυχία του, διαπιστώνοντας τα πολυσύνθετα εμπόδια και αδιέξοδα που δημιουργεί η μη επίλυσή του στην κοινωνία, στην οικονομία και γενικότερα στο μέλλον των κατοίκων της Κύπρου».
 
Προστίθεται ότι «τα Επιμελητήρια είχαν την ευκαιρία τόσο κατά τη θητεία του εκλιπόντος ως Προέδρου της Βουλής όσο και ως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, να συνεργαστούν μαζί του και να διαπιστώσουν την εξαιρετική συνεργασία αλλά και την ειλικρινή αναγνώριση του σημαντικού ρόλου των Επιμελητηρίων στην οικονομία του τόπου".
 
Ενημερώνει δε το κοινό ότι τα γραφεία του Επιμελητηρίου στη Λάρνακα «θα κλείσουν σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου, ημέρα της κηδείας, στη μία το μεσημέρι, εις ένδειξη τιμής στον αποβιώσαντα πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας».