ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάει Μάμμαρι ο Nicolas Cage – Γέμισε με οχήματα που μεταφέρουν εξοπλισμό ο αυτοκινητόδρομος – Pics & Video

14:07 - 23.06.2019

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Jiu Jitsu» στο Μάμμαρι καθώς η παραγωγή έχει ήδη μεταφέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό στην ακριτική κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας.

Την Δευτέρα ξεκινούν τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας «Jiu Jitsu» στην οποία συμπρωταγωνιστεί ο Nicolas Cage και τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες τοποθεσίες της Κύπρου, μεταξύ αυτών και το Μάμμαρι.

Λόγω τούτου οι παραγωγοί μετέφεραν τόνους εξοπλισμού στην ακριτική κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας καθώς τη Δευτέρα αναμένεται οι ηθοποιοί να φτάσουν στους εξωτερικούς χώρους του χωριού που επιλέχθηκαν και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε έχει ήδη απαγορευθεί η πρόσβαση στους χώρους που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στο Μάμμαρι ο εξοπλισμός θα μεταφερθεί σε άλλες τοποθεσίες.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για μια παραγωγή που θα ξεπεράσει τα €24 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον σκηνοθέτη και συμπαραγωγό της ταινίας, Δημήτρη Λογοθέτη, έπονται και άλλες ταινίες που θα γυριστούν στο νησί μας.

Δείτε το video με τον εξοπλισμό που μεταφέρεται στο Μάμμαρι μέσω του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας — Κοκκινοτριμιθιάς:

 

BusinessNews