ΕΛΛΑΔΑ

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας επιδιώκει συνάντηση με το νέο Έλληνα Πρωθυπουργό

08:53 - 11.07.2019

Συναντήσεις με το νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και Υπουργούς της κυβέρνησης θα επιδιώξει να έχει ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας.

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο αναφέρει ότι ήδη ο Σύνδεσμος, σε συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στον κ. Μητσοτάκη για την εκλογή του, ζητά συναντήσεις με τον ίδιο και τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ενέργειας και Τουρισμού.

Στόχος των συναντήσεων αυτών θα είναι εξέταση τρόπων για περαιτέρω διεύρυνση της οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

Ο Σύνδεσμος εκτιμά ότι οι μεταρρυθμίσεις κατά τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η νέα Ελληνική κυβέρνηση στην οικονομία, θα συμβάλουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ταυτόχρονα, ο Σύνδεσμος προγραμματίζει μέσα στο Φθινόπωρο να διοργανώσει ένα Επιχειρηματικό Φόρουμ στην Αθήνα, όπου θα παρουσιαστούν τα πλεονεκτήματα της κυπριακής οικονομίας, οι ευκαιρίες για επενδύσεις και οι τρόποι για συνεργασίες επιχειρήσεων των δύο χωρών με στόχο τις γειτονικές αγορές.

Στο Φόρουμ θα μπορούν να λάβουν μέρος και κυπριακές εταιρείες που επιθυμούν να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες τους.

Αναφέρεται τέλος ότι για δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Συνδέσμου στο ΚΕΒΕ στο 22889720.