ΚΥΠΡΟΣ

Νέα διάκριση για τις Γενικές: η καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία Γενικού Κλάδου

11:19 - 23.10.2019

Κάθε χρόνο, το οικονομικό περιοδικό «World Finance» αναδεικνύει δύο ασφαλιστικές εταιρίες από κάθε χώρα του κόσμου ως τις καλύτερες για κάθε κλάδο ασφάλισης (γενικό και ζωής).

Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου αναδείχθηκαν ως η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία γενικού κλάδου στην Κύπρο. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιστέγασμα των συνεχών προσπαθειών των Γενικών να βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους ασφαλισμένους τους παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική διευθέτηση απαιτήσεων, καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα, σύγχρονους τρόπους προώθησης και ψηλό επίπεδο τεχνολογίας.


Οι Γενικές διακρίνονται για το κύρος, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά τους καθώς και για τον επαγγελματισμό ενός έμπειρου, καταρτισμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού. Είναι μια εταιρεία με 68 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική βιομηχανία, με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση.
Πέραν αυτής της διάκρισης, οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου έχουν διακριθεί από το The Legal 500, το οποίο αναγνώρισε το Νομικό Τμήμα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου ως ένα από τα καλύτερα σε Ελλάδα και Κύπρο, σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας (όχι μόνο στην ασφαλιστική βιομηχανία).
Παράλληλα, ανεξάρτητη έρευνα της StockWatch, ανάδειξε τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου ως την πιο αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία γενικού κλάδου.