ΚΥΠΡΟΣ

Η PrimeTel παίζει μεγάλη μπάλα σε μεγάλη τηλεόραση!

11:21 - 23.10.2019

Συνδέσου με PrimeTel και απόκτησε υπηρεσίες internet και τηλεόρασης, καθώς και τη νέα 4K Smart TV 50” της Hitachi, όλα με μόνο €49.90/μήνα.

Η PrimeTel έφερε στην Κύπρο την ολοκαίνουρια σειρά Hitachi HK5 Series Ultra High Definition για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να ζήσουν την απόλυτη τηλεοπτική πανδαισία σε μία απολαυστικά μεγάλη οθόνη!


Όλοι οι νέοι συνδρομητές των πακέτων φιλάθλων Premium Sports & Premium Sports Plus, μπορούν από σήμερα να κάνουν δική τους τη νέα Hitachi Smart TV 50” ή τη νέα Hitachi Smart TV 43” χωρίς αρχικό κόστος και να ζήσουν τον παλμό των σημαντικότερων ποδοσφαιρικών ραντεβού του πλανήτη.
Συγκεκριμένα, οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή, το πακέτο PrimeTel Premium Sports με internet 10 Mbps και επιπλέον τη νέα 4Κ Smart TV 50” της Hitachi μόνο με €49.90 για τους πρώτους έξι μήνες!


Οι μεγαλύτεροι εντός έδρας αγώνες των Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Ανόρθωσης και Πάφου και τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα La Liga, Bundesliga και Ligue 1 Γαλλίας έρχονται στην οθόνη σου σε υψηλή ανάλυση. Ακόμα, με τεχνολογία Smart θα έχεις εύκολη και άμεση πρόσβαση σε δημοφιλείς εφαρμογές, όπως Netflix, Youtube, Amazon & Prime Video!Συνδέσου γρήγορα με 3 απλούς τρόπους: Στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, κάνοντας μια κλήση στο 133 ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel και απόλαυσε τους αγαπημένους σου αγώνες σε μεγάλη τηλεόραση!

www.primetel.com.cy

PrimeTel PLC

@PrimeTel