ΚΥΠΡΟΣ

Άνω κάτω το Υπουργείο – Ψάχνουν ποιος διέρρευσε την είδηση για το χαλούμι

15:35 - 05.12.2018

Ανάστατο το Υπουργείο Εμπορίου μετά τη διαρροή πληροφοριών που αφορούν την ιδιωτική εταιρεία «John & Pascalis» που κατάφερε να κερδίσει δικαστικώς το εμπορικό σήμα για το χαλούμι.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σύμφωνα με τα όσα έγκυρα πληροφορούμαστε, αναβρασμός επικρατεί στο Υπουργείο Εμπορίου σχετικά με τα όσα αναφέρονται στον κυπριακό Τύπο και την αρνητική εξέλιξη για την Κυπριακή Δημοκρατία σχετικά με το εμπορικό σήμα για το χαλούμι.

Διαβάστε ακόμη: Η απόφαση ήταν αναρτημένη, όχι όμως και η επιστολή της εταιρείας κ. Λακκοτρύπη

Πιο συγκεκριμένα, ιδιωτική εταιρεία με την επονομασία «John & Pascalis LTD», με έδρα την Μ. Βρετανία, διεκδίκησε και κατάφερε να κερδίσει δικαστικώς το εμπορικό σήμα του χαλουμιού, προκαλώντας τις άμεσες αντιδράσεις των κομμάτων.

Μετά και τα πιο πάνω, στο Υπουργείο Εμπορίου «κτύπησε» κόκκινος συναγερμός, ώστε να διαπιστωθεί από πού προήρθε η διαρροή και μάλιστα για υπόθεση που ήταν ήδη γνωστή.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Εμπορίου είναι έξω φρενών με το όλο ζήτημα, ψάχνοντας τη διαρροή, καθώς τα άτομα που γνώριζαν τις λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν στον Τύπο μετρούνται στα δάκτυλα τους ενός χεριού.

Μάλιστα, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η διαρροή να οφείλεται σε προσωπικές διαμάχες ανώτατων στελεχών του Υπουργείου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η απάντηση της John & Pascalis για το χαλλούμι: «Μας εξέθεσε το κράτος»

Διαβάστε επίσης: Ο κάμηλος γεννά τ΄αβκά τζ’ η όρνιθα τα ρίφκια...