ΚΥΠΡΟΣ

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Από το Μάρτιο 2013 μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση δεν έχει μειώσει ή καταργήσει οιαδήποτε παροχή

14:16 - 09.11.2017

Η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, απάντησε σήμερα σε ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων που υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει καταργήσει το Επίδομα Πολύτεκνης Μάνας, τονίζοντας ότι από το Μάρτιο 2013 μέχρι και σήμερα η συγκεκριμένη η Κυβέρνηση δεν έχει μειώσει ή καταργήσει ούτε ένα ευρώ από οποιαδήποτε παροχή.

Σε γραπτή δήλωσή της, η Υπουργός Εργασίας επισυνάπτει τον  περί Παροχής Επιδόματος Μάνας (Καταργητικός) Νόμος αρ. 179(Ι) του 2012, ο οποίος δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 21/12/2012 και σημειώνει πως από το Μάρτιο 2013 μέχρι και σήμερα, αυτή η Κυβέρνηση δεν έχει μειώσει ή καταργήσει ούτε ένα ευρώ από οποιαδήποτε παροχή για την οποία αρμοδιότητα έχει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

«Αντιθέτως», προσθέτει, «το πλέγμα κοινωνικής προστασίας συνεχώς αναβαθμίζεται και ενισχύεται με νέες παροχές, ενίσχυση υφιστάμενων παροχών και εισαγωγή ποιοτικών υπηρεσιών».

Σημειώνει ακόμα ότι Χριστουγεννιάτικο Δώρο έχει δοθεί με απόφαση της Κυβέρνησης όλα τα χρόνια, από το 2013 μέχρι σήμερα.

Από ΚΥΠΕ