ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το Υφυπουργείο Τουρισμού στηρίζει το Δήμο Σωτήρας, είπε ο Σ. Περδίος

12:17 - 05.10.2020

Το Υφυπουργείο τουρισμού θα δείξει και έμπρακτα τη στήριξη του στον Δήμο Σωτήρας, είπε ο Σάββας Περδίος, προσθέτοντας πως ο Δήμος έχει μέλλον όσον αφορά τον τουριστικό τομέα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Σωτήρας αναφέρεται ότι «ο Υφυπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου τον Δήμο και αφού ξεναγήθηκε στο παραλιακό μέτωπο στη συνέχεια παρακάθισε σε συνάντηση με τον Δήμαρχο και την ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου».
 
Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Τουρισμού «εξέφρασε ευχαριστίες στον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα για τη φιλοξενία και την ξενάγηση της οποίας έτυχε στις παραλίες του Δήμου. Η Σωτήρα έχει τουριστικό μέλλον και το Υφυπουργείο θα δείξει και έμπρακτα την υποστήριξή του» είπε ο κ. Περδίος προσθέτοντας πως «το τελευταίο διάστημα έχουν παραχωρηθεί διάφορα σχέδια κινήτρων, με στόχο ιδιαίτερα στην επαρχία Αμμοχώστου την αναβάθμιση των παραλιών, θέμα το οποίο συζήτησε και με τους Δημάρχους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας».
 
Πρόσθεσε ακόμα ότι «το Υφυπουργείο Τουρισμού στέκεται δίπλα στις τοπικές αρχές της περιοχής. Το Υφυπουργείο πιστεύει στο μέλλον της Σωτήρας αφού κοντά στο Δήμο αναπτύσσονται πλέον πολύ σημαντικά έργα για το μέλλον της περιοχής».
 
Ο Δήμαρχος Σωτήρας, Γεώργιος Τάκκας «ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Τουρισμού για την πρώτη επίσκεψή του στον Δήμο, κάτι που στέλνει το μήνυμα ότι η Σωτήρα συμπεριλαμβάνεται, πλέον στους παραλιακούς τουριστικούς Δήμους. Αυτός είναι ο στόχος του Δήμου τα τελευταία οκτώ χρόνια» είπε και πρόσθεσε πως «ευελπιστούμε ότι με τα σχέδια που υπάρχουν για αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες που επισκέπτονται την παραλιακή περιοχή της Σωτήρας, θα δημιουργηθεί ένα καλύτερο προσφερόμενο τουριστικό προϊόν».