ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το υπερπολυτελές Radisson Blu αλλάζει την εικόνα της Λάρνακας

11:52 - 13.09.2018

Το πρώτο business hotel της Κύπρου είναι πλέον γεγονός. Το υπερπολυτελές Radisson Blu, έδωσε νέα πνοή στην περιοχή του κυκλικού κόμβου του λιμανιού της Λάρνακας, χαράζοντας την αρχή ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου αναβάθμισης της πόλης.

Το Radisson Blu Hotel αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν στη Λάρνακα και είναι η αρχή για μεγάλα αναπτυξιακά έργα. Το δεκαεξαώροφο ξενοδοχείο είναι ένα σύγχρονο business hotel υψηλών προδιαγραφών. Με 106 sea view δωμάτια μοναδικής αισθητικής, εκ των οποίων τα 52 από αυτά σουίτες των 56 τ.μ., δημιουργεί νέα δεδομένα διαμονής και ξεκούρασης. Διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα με μπαρ, ολοήμερο εστιατόριο, lounge bar και sky bar στο υψηλότερο σημείο της πόλης, ανέσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη και επιθυμία για μια άνετη, επαγγελματική και πολυτελή διαμονή. 

Το ξενοδοχείο σε απόσταση 10 λεπτών από το αεροδρόμιο, εξυπηρετεί ιδανικά επαγγελματίες ταξιδιώτες. Με πολλαπλούς χώρους επαγγελματικών συναντήσεων και μεγάλες συνεδριακές αίθουσες εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, θα αποτελέσει χώρο συναντήσεων για πολλές επιχειρήσεις.   

Το Radisson Blu είναι η επιλογή κάθε επαγγελματία που θέλει να συνδυάσει εργασία και ξεκούραση. Τόσο σε εγκαταστάσεις, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών, το νέο στολίδι της Λάρνακας χαράζει νέα εποχή και αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις σε όσους το επισκέπτονται.