ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Χιλιάδες τουρίστες από την Αυστρία υποδέχεται το Παραλίμνι

09:34 - 28.03.2018

Χιλιάδες τουρίστες από την Αυστρία υποδέχεται και φέτος ο Δήμος Παραλιμνίου.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «από σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου  μέχρι και την Τετάρτη 2 Μαϊου 2018, το Παραλίμνι θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά επτάμιση περίπου χιλιάδες τουρίστες από την Αυστρία. Πρόκειται για μια συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία Tsokkos Hotels, των τουριστικών πρακτόρων Summertimes Travel Ltd και στην Seniorenreisen Austria, η οποία στηρίζεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού».
 
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διακοπών «αφορά άτομα τρίτης ηλικίας και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Πρωταρά πέρσι με μεγάλη επιτυχία. Ο Δήμος Παραλιμνίου αγκαλιάζει την προσπάθεια αυτή που συνεισφέρει θετικά στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και την προβολή του Δήμου στο εξωτερικό, αφού κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, θα επισκεφθούν το Παραλίμνι αξιωματούχοι της αυστριακής κυβέρνησης και το αυστριακό κρατικό κανάλι ORF για να καλύψει τηλεοπτικά το γεγονός», αναφέρεται.
 
Σύμφωνα με το δελτίο, «ο Δήμος Παραλιμνίου ανέλαβε την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος των πέντε συνολικά εκδηλώσεων υποδοχής (welcoming ceremonies) οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη με την συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Δήμου «Αοιδών Φωνές», της χορωδίας «Ανεμόεσσας» του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου, της σχολής χορού "Ρυθμός" και του Πολιτιστικού εργαστηρίου «Παρά τη Λίμνη».
 
Επιπλέον, «προγραμματίζονται ποικίλες εκδηλώσεις για την περίοδο του Πάσχα, κατά τη διάρκεια των οποίων ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου και να ψυχαγωγηθούν με πρωτότυπες και απολαυστικές μουσικοχορευτικές παραστάσεις».