ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το Trilogy Limassol Seafront παρουσιάζει την ιστοσελίδα του

09:13 - 28.02.2018

Το Trilogy Limassol Seafront, το πιο πρόσφατο έργο μεγάλης κλίμακας που αναπτύσσεται επί του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, παρουσιάζει την επίσημη ιστοσελίδα του trilogylimassol.com, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν διαδικτυακά την πολυαναμενόμενη παραλιακή οικιστική και εμπορική ανάπτυξη και να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου που το καταστούν τον απόλυτο προορισμό για διαβίωση, εργασία και αναψυχή στην Κύπρο.

Με την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει και το ίδιο το brand, η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη διαδρομή και εύκολη πλοήγηση στο masterplan του έργου και την όλη εμπειρία που προσφέρει το Trilogy – από τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία στους τρεις εμβληματικούς πύργους, μέχρι τις μοναδικές ιδιωτικές εγκαταστάσεις και τη δημόσια πλατεία του έργου.

Φέροντας την υπογραφή διεθνώς αναγνωρισμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και επαγγελματιών ανάπτυξης γης, το Trilogy Limassol Seafront αποτελεί το νέο έργο - ορόσημο της Cybarco, μιας εταιρείας που έχει καταγράψει επιτυχημένη πορεία άνω των 70 χρόνων.

Το έργο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης και αποτελείται από τρεις εντυπωσιακούς πύργους και ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα ιδιωτικών και δημόσιων εγκαταστάσεων, όλα με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Έχουν ήδη γίνει κρατήσεις πέραν των €30 εκατομμυρίων για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy στο West Tower με θέα τη θάλασσα – με προγραμματισμένο έτος παράδοσης το 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy, επικοινωνήστε στο 8000 50 30 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα trilogylimassol.com.