ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

KOT: «Μικρές αποδράσεις - Μεγάλες Εμπειρίες» - Προγράμματα για Κύπριους εκδρομείς από τον ΚΟΤ

16:10 - 25.09.2017

Την έναρξη της νέας φάσης του πολύ επιτυχημένου προγράμματος «Μικρές αποδράσεις - Μεγάλες Εμπειρίες», το οποίο αγκάλιασαν οι Κύπριοι και ξένοι που ζουν μόνιμα στην Κύπρο από το Φθινόπωρο του 2008, ανακοίνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ).

Όπως αναφέρει, η νέα φάση αρχίζει στις 7 Οκτωβρίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2018. Το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί με νέες εκδρομές και έχει ανανεωθεί όσον αφορά τα συμβαλλόμενα ξενοδοχεία και εστιατόρια. Αυτό που παρέμεινε το ίδιο είναι οι τιμές.
 
Σύμφωνα με τον ΚΟΤ, το πρόγραμμα συμβάλλει στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, ενώ παράλληλα προωθεί τη γνωριμία των Κυπρίων, και όχι μόνο, με διάφορες γωνιές και προϊόντα της Κύπρου.
 
Η νέα φάση του προγράμματος προσφέρει πακέτα διακοπών για τα Σαββατοκύριακα σε ελκυστικές τιμές, ηλεκτρονικό πρόγραμμα κρατήσεων, και συνδυασμό εκδρομών σε περιοχές μοναδικής ομορφιάς.
 
Κατά την προηγούμενη φάση του προγράμματος, το 2016-2017, υπήρξαν περίπου 4.500 συμμετέχοντες.
 
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ξενοδοχεία δύο, τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων, παραμονή σε παραδοσιακές οικοδομές, καθώς και οργανωμένα διαμερίσματα. Περιλαμβάνονται ακόμη πληθώρα χώρων εστίασης για να διαμορφώσει ο καθένας το δικό του ατομικό πακέτο.
 
Επίσης, υπάρχει η ευχέρεια να αγοράζονται δωροκουπόνια αξίας 50 και 100 ευρώ για να δίνονται ως δώρα.
 
Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 77778050 και η ιστοσελίδα, στην οποία είναι δυνατή και η πραγματοποίηση κρατήσεων είναι η www.cyprusshortescapes.com.