ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Κύπρος από τους πιο φθηνούς προορισμούς το Φθινόπωρο για τους Βρετανούς - Οι τιμές

15:17 - 29.08.2017

Πάντα μετά το τέλος του καλοκαιριού οι τιμές των εισιτηρίων καθώς και η διαμονή σε ξενοδοχεία παίρνουν την κατιούσα. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται αυτό το γεγονός για να μπορέσουν να την «βγάλουν φθηνά».

Συγκεκριμένα η Κύπρος είναι από τους προορισμούς τους οποίους η βρετανική εφημερίδα προτείνει για διακοπές κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, «όταν και τα παιδιά θα πάνε στο σχολείο» όπως αναφέρουν.

Επίσης χαρακτηριστικό από αυτά που μπορεί να προσφέρει η Κύπρος, για τους Βρετανούς τουρίστες καθώς και για άλλους ενδιαφερόμενους, είναι το γεγονός ότι η Κύπρος μπορεί να προσφέρει ήλιο ακόμα και για το φθινόπωρο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα για την Κύπρο «Πολύ σύντομα θα ξεχάσετε τη ζοφερή Βρετανία και θα βρεθείτε σε ένα τόπο όπου η θερμοκρασία ακόμα και τον Σεπτέμβριο αγγίζει τους 31 Βαθμούς Κελσίου».

Σχετικά με τις προσφορές που μπορούν να βρεθούν για τους Βρετανούς τουρίστες χαρακτηριστικά αναφέρει ότι μπορείς με μόνο 463 στερλίνες μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια για διαμονή 7 ημερών με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο.

Οι άλλες επιλογές που δίνει το άρθρο είναι η Κρήτη, το Αλγαβρέ (Πορτογαλία), η Βουδαπέστη και η Βενετία.