ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ταξίδια με ποταμόπλοια προσφέρει η Louis Travel στους Κύπριους - Νέα διεθνής συνεργασία με την εταιρεία «CroisiEurope»

10:15 - 21.04.2017

Ακόμη σε μια διεθνή συνεργασία προχώρησε η Louis Travel με μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες ποταμόπλοιων την CroisiEurope, προσφέροντας μια πρωτοποριακή εμπειρία στους κύπριους καταναλωτές!

Η CroisiEurope, πρωτοπόροι στον τομέα προτείνουν μια μοναδική γκάμα κρουαζιέρων, διάρκειας από 3 μέχρι 13 μέρες, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της για ξέγνοιαστες διακοπές με την καταπληκτική θέα και αίσθηση των μνημείων και τοπίων από την οπτική γωνία του ποταμού.

Τα δρομολόγια κρουαζιέρων καλύπτουν τον Ρήνο, τον Σηκουάνα, τον Δούναβη καθώς και άλλα υδάτινα μονοπάτια της Ευρώπης με σταθμούς σε σημαντικές πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Στρασβούργο, τη Βουδαπέστη, τη Βενετία και αλλού .

Τα νέας γενεάς ποταμόπλοια της CroisiEurope είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για την άνεση και απόλαυση των ταξιδιωτών. Εκτός από την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, διαθέτουν άνετες καμπίνες, όμορφα διαρρυθμισμένα καταστρώματα, σαλόνια, εστιατόρια και μπαρ. Σε όλες τις κρουαζιέρες περιλαμβάνονται τα φαγητά και τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και σε κάποιες κρουαζιέρες οι εκδρομές.

Η Louis Travel προσφέρει στους κύπριους καταναλωτές προτάσεις από την CroisiEurope στον καλοκαιρινό κατάλογο της «θέλω διακοπές, εν πλω από το Αιγαίο στον Ρήνο» για το καλοκαίρι 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το Παγκύπριο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης

77 77 85 55.