ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επηρεάστηκαν πτήσεις από την αιφνίδια στάση εργασίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

10:16 - 04.07.2016

Αριθμός πτήσεων από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας έχουν επηρεαστεί από την σημερινή αιφνίδια στάση εργασίας του προσωπικού των εταιρειών υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «λόγω αιφνίδιας στάσης εργασίας του προσωπικού των εταιρειών υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης, που άρχισε σήμερα γύρω στις 10.25 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 12 το μεσημέρι, επηρεάζεται αριθμός πτήσεων από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης».
 
Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, προστίθεται στην ανακοίνωση «η Hermes καταβάλλει προσπάθειες ελαχιστοποίησης των συνεπειών της απεργίας και μείωσης της ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού. Για το σκοπό αυτό, έχουν ενεργοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με στόχο την όσο το δυνατό ομαλότερη συνέχιση της λειτουργίας του αεροδρομίου Λάρνακας».
 
Το επιβατικό κοινό «καλείται όπως επικοινωνεί απευθείας με τις αερογραμμές και επισκέπτεται την ιστοσελίδα της Hermes Airports www.hermesairports.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων του αερολιμένα».