ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού στηρίζει το Global Wellness Day

08:42 - 29.06.2016

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) στηρίζει το Global Wellness Day (GWD) ως κύριος χορηγός των εκδηλώσεων που συνδιοργάνωσε με το Cyprus SPA Association.

Το GWD είναι αφιερωμένο στο «Ευ Ζην» και γιορτάζεται κάθε χρόνο, το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, σε 83 χώρες. Με το σύνθημα «I say Yes», το GWD ευελπιστεί να αποδείξει πως μια μέρα είναι ικανή να αλλάξει ολοκληρωτικά τον τρόπο που άνθρωπος σκέφτεται και ζει. 

Στo πλαίσιo των εορτασμών του GWD, για πρώτη φορά στην Κύπρο το 2016, ο ΚΟΤ επέλεξε να εμπλουτίσει το GWD με την διοργάνωση μιας πρωτοποριακής εκδήλωσης «Cyprus in Your Heart Global Wellness Golf Day», συνδυάζοντας το γκολφ με την ευεξία. Η εκδήλωση διοργανώθηκε πρόσφατα, ανήμερα του GWD, στο ολοκληρωμένο θέρετρο γκολφ Αφροδίτη Χιλς με την συνεργασία του γηπέδου γκολφ και του Κέντρου Ευεξίας. 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία απολαύσουν μια ευχάριστη ημέρα, αρχίζοντας με πρόγραμμα ευεξίας προθέρμανσης γκολφ, τουρνουά γκολφ και απόλαυση υγιεινού γεύματος. Το «Cyprus in Your Heart Global Wellness Golf Day» ολοκληρώθηκε με την τελετή βράβευσης των νικητών του τουρνουά γκολφ.

Η Κύπρος αναμφισβήτητα αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό Ευεξίας!