ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ακόμα περισσότεροι Ρώσοι προσγειώνονται στην Κύπρο - Αρχίζουν πτήσεις από τη ρωσική περιφέρεια Ivanovo προς Λάρνακα

05:16 - 27.06.2016

Τη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα αρχίσουν απευθείας πτήσεις από την περιφέρεια Ιvanovo της Ρωσίας προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, έδωσε ο Δήμαρχος της ρωσικής πόλης προς τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι ο «Δήμαρχος βρίσκεται αυτές τις μέρες σε επίσημη επίσκεψη στην αδελφοποιημένη πόλη Ivanovo της Ρωσίας με την ευκαιρία των εορτασμών για  την 145ην επέτειο της πόλης».
 
Το Σάββατο «ο Γιάννης Καρούσος, με τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Τοφινή, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο της περιφέρειας Ivanovo Aleksey Khokhlov με τον οποίο συζήτησαν τις σχέσεις των δύο πόλεων και τρόπους περαιτέρω σύσφιξης και συνεργασιών. Πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση με την Olga Aleksandrovna Deyeva, Δήμαρχο της πόλης Βλαδιμήρ, με την οποία συζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο την επέκταση του δικτύου συνεργασιών με τη Ρωσία».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμαρχος του Ivanovo ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας ότι σύντομα θα αρχίσουν απευθείας πτήσεις από την περιφέρεια του Ivanovo για τη Λάρνακα, με στόχο την επέκταση της συνεργασίας και αύξηση του τουρισμού στην Αγία Νάπα».