ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η καλύτερη παραλία της Κύπρου για πολιτικούς γάμους

11:08 - 25.05.2016

Έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κυριότερους προορισμούς για τέλεση πολιτικών γάμων.

Η παραλία της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κυριότερους προορισμούς για τέλεση πολιτικών γάμων, με τους  σημαντικότερους διεθνείς τουριστικούς κολοσσούς να την προβάλλουν ισάξια με τη Βενετία, τη Μαγιόρκα, το Μεξικό, τα ελληνικά νησιά και το Λος Άντζελες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Σωτήρας αναφέρεται ότι ο ταξιδιωτικός κολοσσός Thomas Cook στην έκδοση του περιοδικού "Καλοκαίρι 2016" το οποίο διανέμεται και διαβάζεται από περισσότερους από 2 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλα τις πτήσεις της εταιρείας, προτείνει τις παραλίες της Αγίας Θέκλας ως τον ιδανικότερο προορισμό για τέλεση γαμήλιων τελετών.

Προστίθεται ότι «το αφιέρωμα του περιοδικού με τίτλο "Spotlight on Cyprus", συνιστά το Τμήμα Πολιτικών Γάμων του Δήμου Σωτήρας για τις επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού γαμήλιων τελετών αλλά και τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της Σωτήρας με την πανέμορφη ακτογραμμή της Αγίας Θέκλας και τα γαλαζοπράσινα νερά των παραλιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στη φωτογραφία του αφιερώματος απεικονίζεται η Έλενα Κούτσια, η οποία αποτέλεσε το μοντέλο της φωτογράφησης του Τμήματος Πολιτικών Γάμων για τη διαφημιστική καμπάνια του 2016. Το περιοδικό δημοσιεύει επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας του Τμήματος Πολιτικών Γάμων του Δήμου Σωτήρας, δηλαδή το τηλέφωνο, την ιστοσελίδα και την ηλεκτρονική διεύθυνση(23821416 / [email protected] / www.sotiraweddings.com)».