ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Προβολή της τουριστικής Πάφου και της κυπριακής γαστρονομίας στη Φινλανδία

05:06 - 10.05.2016

Εκδηλώσεις προώθησης της Πάφου διοργανώνει τα επόμενα τέσσερα Σαββατοκύριακα στη Φινλανδία, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (Ε.Τ.Α.Π), με στόχο την προσέλκυση τουριστών.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε τέσσερις μεγάλες υπεραγορές στην περιφέρεια του Ελσίνκι και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με ξενοδόχους και την εταιρεία κυπριακών και ελληνικών προϊόντων FILOS- Gavrielides FOODS, που δραστηριοποιείται στην Φινλανδία.  

Οι δύο οργανισμοί (ΕΤΑΠ και FILOS) με συμμάχους το τουριστικό προϊόν της Πάφου και τη γαστρονομία, σημειώνεται στην ανακοίνωση, επικεντρώνουν την κοινή προσπάθεια για  σύνδεση της Πάφου με τη γαστρονομική εμπειρία και ενημέρωση και εξοικείωση των πιθανών επισκεπτών με το τι έχει η Πάφος να προσφέρει τουριστικά.

Συγκεκριμένα, στις υπεραγορές αυτές που θεωρούνται οι πιο πολυσύχναστες, θα τοποθετηθούν σημεία προώθησης της Πάφου με διαφημιστικό- πληροφοριακό υλικό, ενώ οι  επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κυπριακά προϊόντα, κυρίως χαλούμι, και να ενημερωθούν για την Πάφο και ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017 και γενικότερα την Κύπρο ως τουριστικό προορισμό.

Για την εν λόγω ενέργεια έχει ετοιμασθεί προωθητικό υλικό στη φινλανδική γλώσσα, ενώ  μέσα από την προσπάθεια αυτή οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδικτυακό διαγωνισμό και να κερδίσουν δώρα/δωρεάν διακοπές στην Πάφο.