ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση για την Εllinair

09:10 - 10.05.2016

Το κυπριακό επιβατικό κοινό έχει ήδη δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη νέα αεροπορική ελληνική εταιρεία Ellinair.

Της Ματίνας Ζησιάδου


Πέρα από κάθε προσδοκία υπήρξε η ανταπόκριση του κυπριακού επιβατικού κοινού όσον αφορά τη νέα αεροπορική εταιρεία Ellinair. 


Οι Κύπριοι επιβάτες έχουν δείξει μέχρι στιγμής ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εταιρεία που ξεκίνησε το πτητικό της πρόγραμμα στην Κύπρο από τις 21 Απριλίου. Η Ellinair θα εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρνακα, με 5 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Διαβάστε επίσης: Η Ellinair συνδέει τη Λάρνακα με τη Θεσσαλονίκη με εισιτήρια από €19


Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Σταύρος Δαλιάκας, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, η πληρότητα για τον Αύγουστο φτάνει μέχρι και το 50%.


Όπως δήλωσε και ο κ. Δαλιάκας «στόχος μας δεν είναι ο κακός ανταγωνισμός, αλλά η συνεργασία με όλη την ταξιδιωτική αγορά».


Η ταυτότητα της εταιρείας


Η Ellinair, που αποτελεί μία εκ των εταιρειών που έκαναν πρόσφατα την άφιξή τους στον χώρο των αερομεταφορών στην Κύπρο, είναι μία ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. 


Ετησίως η εταιρεία διακινεί πέραν των 300.000 επιβατών, ενώ κινείται στη λογική της low – cost. 


Οι επιβάτες που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν με την Ellinair, θα δικαιούνται δωρεάν αποσκευής 20 κιλών και επιπλέον 5-8 κιλών χειραποσκευής, ενώ στρατιώτες και φοιτητές θα δικαιούνται επιπλέον δωρεάν 10 κιλά.


Παράλληλα σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα για mobile και web check-in.


Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι και οι προσλήψεις στην Κύπρο, ανάλογα με τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν.