ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Νέος καλοκαιρινός κατάλογος της Οrthodoxou travel & Tours

07:24 - 25.04.2016

Η Orthodoxou travel και φέτος επιδιώκει να σας ταξιδέψει σε αξέχαστους προορισμούς με την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία που την χαρακτηρίζει.

Ταξίδια για όλους και για αξέχαστες διακοπές , πάντα με συνέπεια αξιοπιστία και άριστη εξυπηρέτηση. Φέτος μπορείτε να ταξιδεύσετε στα ελληνικά νησιά και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς. Ποιοτικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη και σε τιμές που ανταποκρίνονται σε κάθε πορτοφόλι.    

Πάντα πιστοί  στις προτιμήσεις σας ταξιδεύει παντού και σας προσφέρει ταξίδια με χαμόγελο, έτσι και φέτος  έχουμε διευθετήσει το νέο μας κατάλογο μόνο για σας, σε  προορισμούς με  απευθείας  αεροπορικές συνδέσεις  σε ελληνικούς προορισμούς   με ναυλωμένες πτήσεις στα ελληνικά νησιά (Ρόδο, Σαντορίνη, Ζάκυνθο , Κέρκυρα, Χανιά , Σκιάθο ,Λευκάδα ). 

Επιλέξτε την μαγεία της Ελλάδας και επισκεφτείτε την Χαλκιδική, Πελοπόννησο, Μακεδονία , Θράκη και τόσους άλλους προορισμούς της όμορφής Ελλάδας.

Παράλληλα  η Orthodoxou Travel σας ταξιδεύει σε ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως το μαγευτικό Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη και Μαδρίτη  καθώς  επίσης  όμορφους  εξωτικούς προορισμούς όπως Ταϊλάνδη ,Κίνα και Αμερική σε πολύ προσιτές  τιμές.

Ο φετινός κατάλογος 2016 προσφέρει τα πάντα και βοηθά τα μέγιστα στο προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών σας .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Οrthodoxou Travel & Τours  η στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 77 77 17 67 από Δευτέρα – Παρασκευή   (08.00π.μ. – 18.00μ.μ. ) , Σάββατο (09.00 – 13.00)