ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Etihad Airways: Ελληνική εκδοχή ιστοσελίδας για κινητά

06:43 - 14.04.2016

Το επίσημο λανσάρισμα της ελληνικής εκδοχής της ιστοσελίδας είναι γεγονός.

 

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της ελληνικής εκδοχής της δημοφιλούς ιστοσελίδας της για σύγχρονες συσκευές κινητών τηλεφώνων, που διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (http://m.etihad.com/el/). Οι χρήστες των Smartphone, έχουν πλέον στη διάθεσή τους όλη την πληροφόρηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Etihad Airways, μέσω των κινητών συσκευών τους, στα Ελληνικά, τα Ολλανδικά και τα Ρωσικά, που προστέθηκαν στις υφιστάμενες γλώσσες που είναι τα Αγγλικά, τα Αραβικά, τα Γερμανικά, τα Γαλλικά, τα Ιταλικά, τα Κινέζικα και Γιαπωνέζικα.

Η νέα ελληνική έκδοση κάνει τη mobile ιστοσελίδα της Etihad Airways ακόμη πιο προσιτή στους ελληνόφωνους χρήστες Smartphone. Αυτό τους επιτρέπει, με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, να πραγματοποιούν και να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους, να κάνουν check-in, καθώς επίσης και να ελέγχουν το καθεστώς των πτήσεων τους.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια που εξυπηρετεί η Etihad Airways μέσω του πτητικού της προγράμματος, τα σαλόνια αναμονής της εταιρείας, τα δρομολόγια πτήσεων, καθώς επίσης και για το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών «Etihad Guest».

Μπορούν επίσης να διαβάσουν πληροφορίες για το Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των ΗΑΕ και βάση της Etihad Airways, όπως επίσης και για τις διάφορες προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας.

Ο κ. Abdelrahman Al Suwaidi, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways στην Κύπρο, δήλωσε: «Η νέα Ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας μας για κινητές συσκευές παρέχει έναν απλοποιημένο τρόπο για τους τοπικούς ταξιδιώτες να επιλέξουν και να διαχειριστούν το ταξίδι τους. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο με πολλά πλεονεκτήματα σε όλους τους ελληνόφωνους ταξιδιώτες. Επίσης, ενισχύει τη δέσμευσή μας στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών και προϊόντων για τους πελάτες μας.»

Οι πτήσεις της Etihad Airways από τη Λάρνακα προς Άμπου Ντάμπι πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η πτήση EY094 αναχωρεί από Λάρνακα στις 13:15 με άφιξη στο Άμπου Ντάμπι στις 19:15 τοπική ώρα. Για τις πτήσεις από και προς Κύπρο, η Etihad Airways χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 136 επιβατών, με 16 Διακεκριμένες (Business class) και 120 Οικονομικές θέσεις. Από τη βάση της το Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways πραγματοποιεί πτήσεις σε 116 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη, στη Νότιο Αμερική, στην Αφρική, στην Ασία και στη Αυστραλασία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.etihad.com