ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αεροδρόμιο Πάφου: Σύντομα λύση για το πρόβλημα της υποστελέχωσης

07:29 - 11.04.2016

Ο Υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης, προανήγγειλε ότι πολύ σύντομα θα εξευρεθεί λύση για την υποστελέχωση στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Της Ματίνας Ζησιάδου

Σε «πυρετό» διεργασιών βρίσκονται τόσο το Υπουργείο Μεταφορών όσο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να επιλύσουν το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το Αεροδρόμιο Πάφου.

Σε προσπάθεια ανεύρεσης λύσης, το Υπουργείο Μεταφορών βρίσκεται σε επικοινωνία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ούτως ώστε το θέμα να λυθεί το πολύ σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Όπως δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης,  το σοβαρό αυτό πρόβλημα  δημιουργεί χάος και ταλαιπωρία στο Αεροδρόμιο, λόγω της αργής διέλευσης των επιβατών.

Ο κύριος Δημητριάδης εξέφρασε τη λύπη του για την ταλαιπωρία των επιβατών, «ιδιαίτερα σε μία χρονιά που ο τουρισμός πάει καλά». «Η ταλαιπωρία», όπως είπε, «δημιουργείται λόγω των επιπρόσθετων ελέγχων που γίνονται εξαιτίας των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ενώ  παράλληλα, δεν υπάρχουν πολλά άτομα να εξυπηρετήσουν τον κόσμο στα σημεία ελέγχου».

Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίες Τετάρτες και Σάββατα, οπότε και υπάρχει μεγαλύτερος όγκος επιβατών.