ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-DIGITAL MARKETING

Sony: Αποφάσισε να αλλάξει το σχεδιασμό της ναυαρχίδας της πραγματικά την τελευταία στιγμή

09:41 - 16.02.2018

Την πολλά υποσχόμενη νέα της ναυαρχίδα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Sony αργότερα αυτόν τον μήνα και ειδικότερα στην διάρκεια του συνεδρίου Mobile World Congress (MWC) 2018, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικότερο νέο για την ιαπωνική εταιρεία.

Φαίνεται ότι η γνωστή κατασκευάστρια αναθεώρησε και αποφάσισε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να κάνει κάποιες αλλαγές που αφορούν τον σχεδιασμό της επερχόμενη top συσκευή της.

Η Sony αποφασίζει να αλλάξει το σχεδιασμό της ναυαρχίδας της και μέσω επιστολής της προς την επιτροπή FCC, η εταιρεία ζήτησε απορριφθεί μία από τις επιχορηγήσεις της. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, ο λόγος για το νέο της αίτημα είναι «η αλλαγή σχεδιασμού». Επομένως, δεδομένου ότι η συσκευή στην οποία χορηγήθηκε η έγκριση της FCC δεν έχει πωληθεί ή διατεθεί στο εμπόριο, η επιτροπή δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για την απόρριψη της επιχορήγησης.

Σε αυτή την επιστολή η ημερομηνία που αναγράφεται είναι η Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, οπότε δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό του τηλεφώνου. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς η Sony σχεδιάζει να αλλάξει στη ναυαρχίδα της, αλλά κάποιοι πιστεύουν πως ίσως δούμε και μια εγκοπή όπως το iPhone X.

Η Sony επιβεβαίωσε ότι η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στην διάρκεια του MWC 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, μόλις μία ημέρα μετά τη μεγάλη αποκάλυψη του Samsung Galaxy S9. Εκτός από τη ναυαρχίδα της, η Sony αναμένεται να εισαγάγει επίσης και μερικά Xperia smartphones μεσαίας εμβέλειας.