ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-DIGITAL MARKETING

Ο ΚΟΤ τίμησε Γαλλίδα δημοσιογράφο για την προβολή της Κύπρου

08:25 - 02.02.2018

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) τίμησε την Γαλλίδα δημοσιογράφο κα Ursula Laurent, προσφέροντάς της κατά την τελευταία επίσκεψή της στην Κύπρο ένα συμβολικό δώρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, πρόκειται για αντίγραφο κεφαλής αγάλματος της θεάς Αφροδίτης, το πρωτότυπο του οποίου ανάγεται στην ελληνιστική περίοδο και εκτίθεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκωσίας.

«Η εν λόγω δημοσιογράφος επιδεικνύει διαχρονικά μεγάλη αγάπη και θέρμη για το νησί μας. Πρωτοεπισκεύθηκε την Κύπρο πριν είκοσι περίπου χρόνια και έκτοτε δηλώνει γοητευμένη από την αυθεντικότητά του νησιού, τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων της, κυρίως στην ευρύτερή μας ενδοχώρα. Παρά τις πολλές της επισκέψεις, η Κύπρος παραμένει ο αγαπημένος της προορισμός, με τον οποίο ανανεώνει το ραντεβού της κάθε χρόνο, για νέες ανακαλύψεις! Εκφράζει μέσω των άρθρων της, με κάθε ευκαιρία τον ενθουσιασμό της για την Κύπρο, ενώ παράλληλα προσφέρει ανιδιοτελώς στην προβολή του προορισμού, στην ανατολική Γαλλία, τόπο καταγωγής της», αναφέρει ο ΚΟΤ.

Η κα Ursula Laurent έχει συγγράψει πλειάδα προωθητικών άρθρων για την τουριστική Κύπρο. Πιο πρόσφατη συμβολή της αποτελεί άρθρο με τίτλο: «Κύπρος, χίλιες ανακαλύψεις στο νησί», το οποίο και δημοσιεύτηκε στο τοπικό γαλλικό έντυπο «68 MAG».