ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-DIGITAL MARKETING

H PrimeTel αποκλειστικός πάροχος του Skype for Business στην Κύπρο

06:52 - 25.10.2016

Οι συνδρομητές της εταιρείας έχουν πλέον τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του σταθερού τους τηλεφώνου στη δημοφιλή πλατφόρμα επικοινωνίας της Microsoft.

Η PrimeTel, μια από τις μεγαλύτερες και πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο διευρύνει τη συνεργασία της με την Microsoft Κύπρου, προσφέροντας στους εταιρικούς της πελάτες τη δυνατότητα ενσωμάτωσης της πλατφόρμας Skype for Business στο ευρύτερο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο της χώρας.

Η διαδικασία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την PrimeTel, ύστερα από τη σχετική πιστοποίηση Session Initiation Protocol (SIP) Τrunking Service που έλαβε η εταιρεία από την Microsoft. To SIP Trucking Service είναι μια τεχνολογική μέθοδος, που επιτρέπει τη σύνδεση της διαδικτυακής επικοινωνίας με τις αναλογικές γραμμές τηλεφωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα ανταλλαγής δεδομένων με έναν ενιαίο τρόπο.

Οι εταιρικοί πελάτες της PrimeTel, πλέον, θα μπορούν μέσα από την πλατφόρμα να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα του Skype for Business και ταυτόχρονα να πραγματοποιούν ή να λαμβάνουν τις κλήσεις του σταθερού τους τηλεφώνου. Με αυτό τον τρόπο θα απολαμβάνουν ευκολότερη, άμεση και πιο ασφαλής επικοινωνία, με χαμηλότερο κόστος, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα και ομαλότερη συνεργασία μεταξύ των ομάδων. 

Το Skype for Business είναι παγκοσμίως μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας, που επιτρέπει μεταξύ άλλων την ενδοεπικοινωνία, την οργάνωση ηλεκτρονικών συσκέψεων, και τις γρήγορες συνομιλίες (chats) μεταξύ των εργαζομένων και των συνεργατών, εύκολα κι αξιόπιστα. Η ζωντανή επαφή αλλά και η ευκολία ανταλλαγής των πληροφοριών είτε μέσω ήχου, είτε μέσω βίντεο, μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων όπου κι αν βρίσκονται, σε πραγματικό χρόνο, συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην αποδοτικότερη ολοκλήρωση των εργασιών. 

Ο κ. Μιχάλης Τσιστράκης Corporate Sales Manager της PrimeTel, δήλωσε «η εν λόγω πιστοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μας με την Microsoft και αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης μας για παροχή αξιόπιστων λύσεων υψηλού επιπέδου που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Αξιοποιούμε έτσι τις δυνατότητες που προσφέρει το προηγμένο, αυτόνομο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης της PrimeTel για να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας, ασφάλεια, διαθεσιμότητα και ευκολία διασύνδεσης».

Ο Ανδρέας Δερμοσονιάδης, Small and Midmarket Solutions and Partners Manager της Microsoft Κύπρου, δήλωσε« είναι μεγάλη μας χαρά που η PrimeTel, μια από τις κορυφαίες εταιρείες τηλεπικοινωνιών που αναζητά συνεχώς σύγχρονες λύσεις επικοινωνίας για τους πελάτες της, γίνεται ο πρώτος πάροχος του Skype for Business στην Κύπρο. Η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα στις ανάγκες των πελατών τους, ενώ ταυτόχρονα  γίνονται πιο ανταγωνιστικές».  

Η PrimeTel, μέσω των αυτόνομων υποδομών της, παρέχει γρήγορες, αξιόπιστες και δημοφιλείς υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, σε ίντερνετ και τηλεόραση. Διαθέτει το πλέον σύγχρονο δίκτυο 4ης γενιάς (4G) και το μεγαλύτερο ιδιωτικό ευρυζωνικό στην Κύπρο. Το ευρύτερο πλαίσιο εμπορικής και τεχνικής συνεργασίας με την Microsoft επιτρέπει στην PrimeTel να βελτιώσει περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτει προς τους πελάτες της.

Τα σαλόνια είναι περισσότερο παρόμοια με εκείνα που συναντά κανείς σε κορυφαία ξενοδοχεία και ιδιωτικά clubs, και παρέχουν ένα ήρεμο περιβάλλον στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν, να ψυχαγωγηθούν και να απολαύσουν τις λεπτές γευστικές εμπειρίες και υπηρεσίες φιλοξενίας για τις οποίες η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή.