ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ

Αλλάζουν τις διαβάσεις πεζών στη Λευκωσία

10:02 - 06.06.2019

Εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης σε φωτοελεγχόμενες διαβάσεις πεζών στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 10/6/2019 και για περίοδο δύο μηνών περίπου,θα εκτελούνται από ιδιωτική εταιρεία εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης σε 36 φωτοελεγχόμενες διαβάσεις πεζών τύπου Pelican στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage-ELV) με λαμπτήρες LED,  σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (Pedestrian Countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Οι εργασίες πολιτικής μηχανικής και αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας, εκτός απροόπτου, και κατά τη διάρκεια των εργασιών οι διαβάσεις πεζών θα παραμένουν εκτός λειτουργίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.