ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ

Ο δημοφιλέστερος προορισμός για Ρώσους και Ανατολίτες το Limassol Del Mar

14:29 - 01.01.2017

Προπώλησε το 40% των διαμερισμάτων η κοινοπραξία που θα κατασκευάσει το Limassol Del Mar.

Με τι πωλήσεις διαμερισμάτων να έχουν ξεπεράσει το 40% η κατασκευάστρια κοινοπραξία του έργου Limassol Del Mar, ευελπιστεί να γίνει η Λεμεσός ο «δημοφιλέστερος προορισμός οικιστικής και εμπορικής επένδυσης στην Κύπρο».

Όπως ανέφεραν σε συνέντευξή τους στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», το ενδιαφέρον προέρχεται από τις αγορές της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής, αλλά και το ενδιαφέρον από Κύπριους είναι αξιοσημείωτο».

Το Limassol Del Mar, ανέφερε ο κύριος Παντελής Λεπτός, «χαρακτηρίζεται από αρχιτεκτονική πρωτοτυπία και μοντέρνο σχεδιασμό» καθώς «όλα τα διαμερίσματα έχον απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα με μεγάλες βεράντες». 

Το έργο είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που θα γίνουν στο νησί μας, με το κόστος του να ανέρχεται στα €350 εκατομμύρια.

Το έργο θα αποτελείται από διαμερίσματα και καταστήματα, τα οποία θα βρίσκονται στο ισόγειο των δυο κτιρίων που θα κατασκευαστούν.

Θα υπάρχουν «τεράστιοι ανοικτοί χώροι αλλά και χώροι πράσινου» αλλά το μέγεθος των διαμερισμάτων, όπως και το γεγονός ότι όλα ανεξαιρέτως θα έχουν θέα τη θάλασσα. 

Τα διαμερίσματα θα βρίσκονται σε εγκαταστάσεις 5 αστέρων και θα μπορούν οι πιθανοί αγοραστές να επιλέξουν μεταξύ 2 και 6 υπνοδωματίων, με μεγάλες βεράντες.

Στις εγκαταστάσεις του Limassol Del Mar θα έχουν οι ένοικοι 24ωρη εξυπηρέτηση, με σπα, γυμναστήριο, Residents Lounge και εσωτερική πισίνα.

Ακόμη θα προσφέρονται υπηρεσίες διαχείρισης ενοικιάσεως, άνετο χώρο στάθμευσης, σύστημα ασφαλείας και ελεγχόμενη πρόσβαση.