ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ

Προχωρεί σε έργα ο Δήμος Γεροσκήπου τα οποία θα επηρεάσουν το κτίσιμο της Eden City Cyprus

08:52 - 25.11.2016

Χωρίς καμία απολύτως πληροφόρηση μένει ο Δήμος Γεροσκήπου για το έργο των €3,5 δις που θα γίνει στο έδαφός του προχωρώντας κανονικά τα αναπτυξιακά του έργα.

Του Μιχάλη Μενελάου

Όπως δήλωσε στο BusinessNews ο Δήμαρχος Γεροσκήπου κύριος Μιχάλης Παυλίδης, ο Δήμος δεν γνωρίζει για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του επενδυτή και της κυβερνητικής πλευράς. 

Την Παρασκευή 25/11 ο Δήμος προχωρεί στην κατοχύρωση προσφοράς σε εργοληπτική εταιρεία για την μελέτη κατασκευής κυματοθραυστών στις παραλίες του.

Έργο το οποίο θα επεκτείνεται από τον Δήμο Γεροσκήπου μέχρι και τα Δημόσια Μπάνια στην Πάφο

Ο κύριος Παυλίδης, δήλωσε στο BusinessNews ότι οι κυματοθραύστες αναμένεται να εμποδίζουν την μελλοντική κατασκευή του έργου.

«Προχωρούμε σαν να μην έχουμε έργο μπροστά μας, γιατί δεν έχουμε καμία πληροφόρηση. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τα έργα του Δήμου και τις επενδύσεις και προχωρούμε κανονικά το πρόγραμμά μας».

Αν σε μελλοντικό στάδιο οι κυματοθραύστες παρεμποδίζουν την κατασκευή της επένδυσης των €3,5 δις, ο κύριος Παυλίδης ανέφερε ότι θα αναλάβουν την μετακίνησή τους οι επενδυτές, πληρώνοντας για αυτή. 

«Αυτή τι στιγμή πληρώνουμε άλλες  €100,000 για να κάνουμε νέα μελέτη για νέους κυματοθραύστες. Αν γίνουν οι κυματοθραύστες και χρειαστεί να ξηλωθούν, θα διεκδικήσουμε αυτά τα λεφτά».