ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ

Επένδυση €120 εκ. στη Λεμεσό από τον Όμιλο Pafilia Property Developers

14:17 - 17.11.2016

Υπογράφεται το συμβόλαιο κατασκευής του έργου ONE στη Λεμεσό.

Στην κοινοπραξία των εταιρειών Arabian Construction Company (ACC) και Joannou & Paraskevaides Group (J&P Group) ανακοίνωσε την ανάθεση του πολυτελούς οικιστικού Έργου ONE στην Λεμεσό ο όμιλος Εταιρειών Pafilia Property Developers.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το κόστος της κατασκευής του έργου θα ανέλθει στα €77 εκ.

Η όλη επένδυση γίνεται αποκλειστικά από ιδίους πόρους της εταιρείας.

Η υπογραφή των συμβολαίων για την κατασκευή του έργου θα γίνει στις 30/11 στα καινούργια γραφεία πωλήσεων του ομίλου Pafilia Property Developers στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό. 

Tο ΟΝΕ, έχει πρόσφατα βραβευτεί με πέντε αστέρια στην κατηγορία των ψηλών κτηρίων για την χρονιά 2016 – 2017 από το θεσμό των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ακινήτων που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εφημερίδα The Telegraph του Λονδίνου. 

Το ONE είναι το ψηλότερο οικιστικό παραλιακό κτήριο στην Ευρώπη του οποίο το ύψος ανέρχεται στα 170 μέτρα. 

Το έργο βρίσκεται επί της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό και προσφέρει ανέσεις και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης που εισάγουν στην Κύπρο ένα νέο ορισμό πολυτέλειας. 

Αποτελείται από 37 ορόφους, 83 πολυτελή διαμερίσματα και ένα τριώροφο ρετιρέ, όλα με απρόσκοπτη πανοραμική θέα τη θάλασσας και το βουνό.

Η επιλογή της κοινοπραξίας των κατασκευαστικών εταιρειών Joannou & Paraskevaides Group (J&P Group) με εμπειρία στην κατασκευή έργων στην Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνδυασμό με τη τεχνογνωσία της Arabian Construction Company (ACC) σε μεγάλα και πολυσύνθετα έργα του εξωτερικού και με την επαγγελματικότητα και την εμπειρία τους, διασφαλίζει την εκτέλεση του έργου μέσα στα χρονικά περιθώρια και στις υψηλές ποιοτικές απαιτήσεις που προνοεί το Συμβόλαιο Κατασκευής του έργου, καταλήγει η ανακοίνωση του ομίλου.