ΕΜΠΟΡΙΟ

Νέο, ανανεωμένο e-shop από τη Mangas Home Improvement

09:45 - 09.06.2020

Με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, η εταιρεία Mangas Home Improvement προχώρησε πρόσφατα στο λανσάρισμα του ανανεωμένου ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Το νέο e-shop έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, αφού κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προσδοκίες των πελατών, παρέχοντάς τους άριστη και άμεση εξυπηρέτηση εν μέσω των περιορισμών της πανδημίας.

Με μια ευρεία γκάμα που αριθμεί χιλιάδες προϊόντα από πολλές κατηγορίες, το Mangas e-shop ανεβάζει τα standards της αγοράς, προσφέροντας μια φιλική αγοραστική εμπειρία στο κυπριακό κοινό που αγαπά τα μαστορέματα, την ποιότητα, τις έξυπνες λύσεις και κυρίως τις συμφέρουσες τιμές.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα εγγυάται γρήγορες και ασφαλείς αγορές 24/7 και διαθέτει υπηρεσία παράδοσης παγκύπρια. Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα επιλογής για παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα μέσω της υπηρεσίας ΜΑΝGAS PickUP.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο e-shop αποτελεί ένα ακόμη καθοριστικό βήμα της εταιρείας Mangas Home Improvement για δυναμική παρουσία στη νέα, digital εποχή, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να παρέχει στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες τόσο ηλεκτρονικά όσο και μέσω του φυσικού της καταστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικές αγορές επισκεφθείτε: www.mangas.com.cy