ΕΜΠΟΡΙΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Σπουδαία κίνηση γνωστής υπεραγοράς για τους υπαλλήλους - Μπόνους ύψους 200.000 ευρώ

10:16 - 06.04.2020

Πληροφορίες του ThemaOnline -που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης- κάνουν λόγο για μια σπουδαία κίνηση... ανταμοιβής των υπαλλήλων της αλυσίδας υπεραγορών Σκλαβενίτης στην Κύπρο.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Συγκεκριμένα η διεύθυνση της εταιρείας έχει μοιράσει ήδη στους υπαλλήλους πρώτης γραμμής ένα μπόνους που αγγίζει τις 200.000€ (σε περίπου 1.200 υπαλλήλους παγκύπρια) δείχνοντας με αυτό τον τρόπο έμπρακτα την εκτίμηση και το σεβασμό της σε ολόκληρο το οικοδόμημα.

Όπως έχουμε, επίσης, πληροφορηθεί το τελευταίο διάστημα η αλυσίδα "Σκλαβενίτης" έχει προσλάβει αρκετά άτομα (είτε εποχικούς είτε μόνιμους υπαλλήλους) συνδράμοντας με αυτό τον τρόπο και στην καταπολέμηση της ανεργίας στη δύσκολη περίοδο που διάγουμε.

Κινούμενοι σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα και εναρμονισμένοι με όλους τους κανόνες υγιεινής προχωρούν σε απολύμανση (από εγκεκριμένους οργανισμούς) ανά 14 ημέρες, ενώ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε σε επίσκεψη σας ιδίοις όμμασι υπάρχουν παντού σχετικές σημάνσεις, αυτοκόλλητα, plexiglass κτλ.

Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των πελατών αλλά και για αποσυμφόρηση των καταστημάτων ο "Σκλαβενίτης" έχει εκκινήσει υπηρεσία κατ’οίκον παράδοσης, σε όλες τις επαρχίες καθημερινά (ΚΑΙ Κυριακή).

Διεύθυνση Ηλεκ.Ταχυδρομείου: [email protected]

ΤΗΛ: 25316816 - 80000044 (Χωρίς χρέωση) 80000033 (χωρίς χρέωση)