ΕΜΠΟΡΙΟ

Στην Κοκκινοτριμιθιά το φθηνότερο πρατήριο καυσίμων της Λευκωσίας - Στη Λεμεσό η χαμηλότερη τιμή

16:45 - 05.12.2018

Κακά τα ψέματα η φράση «γέμισε το» δεν βγαίνει πλέον εύκολα από το στόμα του Κύπριου οδηγού, όταν επισκέπτεται το βενζινάδικο της προτίμησής του. Οι τιμές καυσίμων εδώ και μερικές μέρες έχουν πέσει όπως, ενώ αναμένεται και η δέσμευση της Κυβέρνησης για μείωση της φορολογίας κατά 5 σεντ το λίτρο.

Στην πιο χαμηλή τιμή (σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Λιανικών Τιμών Καυσίμων) πωλούνται τα καύσιμα στη Λεμεσό ( ΕΚΟ, Φρανκλίνου Ρούσβελτ 29) με το φθηνότερο πρατήριο να κοστολογεί την αμόλυβδη 95 οκτανίων στα 1.19,9 ευρώ/λίτρο, ενώ στη Λευκωσία πιο χαμηλή τιμή προσφέρεται στην Κοκκινοτριμιθιά προς 1.20,7 ( PETROLINA Γρηγόρη Αυξεντίου 76,). Στην Λάρνακα φθηνότερο πρατήριο με 1.20,8 ( ΕΚΟ Λεωφ. Αμμοχώστου, Καλό Χωριό Λάρνακας) ενώ στην Πάφο πιο χαμηλό και συγκεκριμένα 1.21,7 (PETROLINA Ευαγόρα Παλληκαρίδη 105)

Τα αποτελέσματα του Παρατηρητηρίου Τιμών Λιανικής Πώλησης Πετρελαιοειδών αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους καταναλωτές, ενδυναμώνοντας την ικανότητα τους να συγκρίνουν τιμές.

Επιπλέον, προσθέτει περισσότερη διαφάνεια στην συνολική εικόνα που παρουσιάζει ο τομέας της λιανικής πώλησης πετρελαιοειδών και συμβάλει στην διαμόρφωση του υγιούς ανταγωνισμού.

Σημ: Οι αναγραφόμενες τιμές, είναι οι φθηνότερες που έχουν αναρτηθεί στο παρατητήριο μέχρι τις 18:30. Ενδεχομένως εντός της ημέρας αυτές να μειωθούν κι άλλο απο πρατήρια που δεν έχουν συμπληρώσει τις καινούργιες τιμές.

 Αναλυτικά σε κάθε πόλη:

ΛΕΥΚΩΣΙΑΛΕΜΕΣΟΣ​ΛΑΡΝΑΚΑ​ΠΑΦΟΣΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ​