ΕΜΠΟΡΙΟ

Shopping Mall στην καρδιά της Λάρνακας εντός του 2017 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

06:40 - 21.12.2016

Τεραστίων διαστάσεων Mall στην πόλη του Ζήνωνα αναμένεται να αναγερθεί εντός του 2017.

Μεγάλων διαστάσεων εμπορικό κέντρο στην καρδιά της Λάρνακας, προωθεί επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στην Νότιο Αφρική και -σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης»- έχει ελληνικές ρίζες.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας κατέθεσε αίτηση για εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας την Τρίτη 20/12 στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Πρόσφατα ο ίδιος επιχειρηματίας προχώρησε στην ενοικίαση γης έκτασης 50,000 τετραγωνικών μέτρων η οποία ανήκει στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού.

Η γη βρίσκεται πίσω από το ΚΕΝ Λάρνακας απέναντι από τον χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΖ και για πολλά χρόνια έχει παραμείνει ανεκμετάλλευτη.

 Όπως όλα δείχνουν στην συγκεκριμένη γη αναμένεται να ανεγείρει το νέο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας ο επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με την αίτηση του επιχειρηματία, το νέο εμπορικό κέντρο θα διαθέτει πολλά εμπορικά καταστήματα, καφεστιατόρια, κινηματογράφους, ισόγειο και υπόγειο χώρος στάθμευσης. 

Το έργο θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ ενώ αναμένεται να προσελκύσει επενδυτές τόσο από το εσωτερικό αλλά και από το εξωτερικό.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο επιχειρηματίας λάβει τις απαραίτητες άδειες, τότε θα προχωρήσει σε κατασκευή του εμπορικού κέντρου εντός του 2017.