ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Το φθηνότερο και ακριβότερο διαμέρισμα που πουλά η Τρ. Κύπρου - Από μερικές χιλιάδες σε μισό εκατομμύριο

00:20 - 02.01.2019

Διαμερίσματα για όλα τα βαλάντια διατίθενται προς πώληση στην ιστοσελίδα Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου, με τιμές που ξεκινούν από μερικές χιλιάδες ευρώ και φθάνουν μέχρι και το μισό εκατομμύριο.

 

Με τις τιμές των ενοικίων να ανεβαίνουν, αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν όπως προχωρήσουν με την αγορά διαμερίσματος, εάν αυτό διατίθεται φυσικά σε καλή τιμή.

Μία επιλογή για ενδιαφερόμενους αγοραστές είναι και η ιστοσελίδα Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου, (www.remuproperties.com), στην οποία διατίθενται μεταξύ άλλων και περίπου 300 διαμερίσματα για όλες τις τσέπες, με τις τιμές να ξεκινούν από 37.000 ευρώ και να φθάνουν σχεδόν το μισό εκατομμύριο, αναλόγως επιλογής δωματίων, περιοχής και κατάστασης του υποστατικού.

Σε Πάφο, Ελ. Αμμόχωστο και Λάρνακα τα φθηνότερα

Ενδεικτικά, το φθηνότερο διαμέρισμα που διατίθεται προς πώληση από την Τρ. Κύπρου, βρίσκεται στην Πάφο στην περιοχή Αγίου Θεοδώρου και σχεδόν 1km απόσταση από τους Τάφους των Βασιλέων. Πρόκειται για δυάρι διαμέρισμα που αποτελείται από ενιαία κουζίνα και καθιστικό, 50 τ.μ., και πωλείται στη τιμή των €37.000.

Σε παραπλήσιες τιμές, που δεν ξεπερνούν τις 55.000 ευρώ, διατίθενται και άλλα διαμερίσματα είτε στούντιο, είτε ενός ή δύο υπνοδωματίων σε Πέγεια, Πόλη Χρυσοχούς, Μαζωτό, Φρέναρος, Τερσεφάνου και Μενεού.

Τα ακριβότερα στη Λευκωσία και στο Aphrodite Hills

Όσον αφορά τους αγοραστές που θα ήθελαν να επενδύσουν περισσότερα στην αγορά διαμερίσματος υπάρχει και για αυτούς επιλογή στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Για παράδειγμα, τα ακριβότερα διαμερίσματα που υπάρχουν στην REMU, βρίσκονται σε πολυκατοικία στον Άγιο Αντώνιο στη Λευκωσία και πρόκειται για τριάρια στο κέντρο της Λευκωσίας και μόλις 500 μέτρα από τον κυκλικό κόμβο του «ΟΧΙ», με τις τιμές τους να ξεκινούν από τις 367.000 ευρώ και να φθάνουν μέχρι και τις 492.500 ευρώ.

Σε παραπλήσια τιμή, στις 402.000 ευρώ, διατίθεται προς πώληση ισόγειο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, 103 τ.μ., στα Κούκλια και πιο συγκεκριμένα στο Aphrodite Hills Resort & Spa.

BusinessNews

 

Διαβάστε επίσης:

Με 1.000 ευρώ αγοράζεις χωράφι από την Τρ. Κύπρου

Τα 5 ακριβότερα ακίνητα που πουλά η Τρ. Κύπρου – 107 εκατ. η αξία τους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στη Λευκωσία όλα τα χωράφια που πωλεί ο Συνεργατισμός - Κανένα σπίτι στη λίστα (ΕΙΚΟΝΕΣ)