ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τράπεζα ξεγέλασε βιοπαλαιστή – «Μόνο αν μας πιάν οι Τούρκοι θα τα χάσεις» – VIDEO

11:28 - 11.10.2018

Νομικός κατάφερε να παγοποιήσει περιουσιακά στοιχεία της Τράπεζας Κύπρου σε υπόθεση που αφορά την αγορά αξιογράφων από βιοπαλαιστή που κατέθεσε τις οικονομίες μιας ζωής και τις έχασε.

Επιμέλεια: Χαράλαμπος Ζάκος

Καλεσμένος στην εκπομπή του Ονούφριου Σωκράτους, «Ενημέρωση Τώρα» βρέθηκε ο νομικός Αντώνης Δημητρίου, ο οποίος εκπροσώπησε βιοπαλαιστή, τον οποίο η Τράπεζα Κύπρου φέρεται να ξεγέλασε στην αγορά αξιογράφων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Δημητρίου, μέσα από τη δικαστική διαμάχη, κατάφεραν όπως παγοποιήσουν περιουσιακά στοιχεία της Τράπεζας Κύπρου, τα οποία αφορούσαν την πιο πάνω αγορά.

Μάλιστα, συνεχίζοντας ο κ. Δημητρίου, έδωσε και αρκετά παραδείγματα για τον τρόπο που οι τράπεζες προωθούσαν την αγορά αξιογράφων σε πελάτες τους.

 «Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε να αντιληφθεί τους κινδύνους και τον παραπλάνησαν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου, αναφέροντας παράλληλα πως η ίδια η μάρτυρας της Τράπεζας είχε αναφέρει στον πελάτη του πως τα «λεφτά σου είναι κουγκρίν» και πως ο μόνος τρόπος να χάσει χρήματα είναι ή να κλείσει η Τράπεζα ή να «μας πιάσουν οι Τούρκοι», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ενώπιον του.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Δημητρίου ανέφερε και δεύτερο παράδειγμα πελάτη του ο οποίος κατάφερε μέσω της δικαστικής οδού να «παγώσει» τον πλειστηριασμό της οικίας του που θα πραγματοποιούταν την προηγούμενη Τρίτη.

«Ο κόσμος δεν πρέπει να είναι έρμαιο στις ορέξεις κανενός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρίου, προσθέτοντας πως θα πρέπει να μάθουν να διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Δείτε τα video:

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δανειολήπτης «πάγωσε» τη διαδικασία εκποίησης της οικίας του