ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Μοιράζει αγάπη επιχείρηση στην Κύπρο: Δίνει μια φορά το μήνα όλες τις εισπράξεις της σε φιλανθρωπίες

15:11 - 24.01.2019

Με περισσή ανθρωπιά και αίσθημα ευθύνης προς το συνάνθρωπο, επιχείρηση στην Κύπρο δίνει μία φορά το μήνα όλες τις εισπράξεις της σε ιδρύματα.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Και ενώ το χρήμα κυριαρχεί στις καρδιές κάποιων επιχειρηματιών, με μοναδικό γνώμονα το κέρδος στις όποιες κινήσεις του, μια μικρή επιχείρηση, και συγκεκριμένα καφετέρια, προσφέρει όχι μόνο τις υπηρεσίες της στους πελάτες της, αλλά και χρήματα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Η συγκεκριμένη περίπτωση μας κίνησε το ενδιαφέρον μετά από ανάρτηση της ίδιας της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα. Ευτυχώς σαν και τον συγκεκριμένο επιχειρηματία υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που προσφέρουν αδιαφορώντας για το οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο το γενικό καλό.

Στην κοινωνία που ζούμε σήμερα και με τα τόσα σκάνδαλα διαφθοράς, φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος η κάθε τέτοια ανάρτηση μας δίνει θάρρος και ελπίδες για το ότι η Κύπρος δεν είναι απλά ένα νησί που πλέει στη βρωμιά, αλλά ένα κράτος που οι κάτοικοι του ξέρουν να προσφέρουν στο δίπλα τους, κάτι εξάλλου που το έχουν δείξει πολλάκις.

«Η καφετέρια …. συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο και επειδή πιστεύουμε ότι κάθε μικρή βοήθεια είναι μεγάλη για τον συνάνθρωπο μας αποφασίσαμε ότι κάθε τελευταία Κυριακή, κάθε μηνός, η καφετέρια μας θα προσφέρει ΟΛΕΣ τις εισπράξεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αρχή κάνουμε την Κυριακή 27 του Γενάρη με τον ΠΑΣΥΚΑΦ. Οι εκδηλώσεις αυτές θα ισχύουν για πάντα. Ευχαριστούμε για την διαχρονική προτίμηση και στήριξη σας», έγραφε η ανάρτηση της καφετέριας στα κοινωνικά δίκτυα. Μια ανάρτηση που δεν μπορούσαμε απλά να προσπεράσουμε.  

Μπορεί να μεταφέρουμε εκατοντάδες ειδήσεις την ημέρα, ωστόσο, μόνο μια χούφτα απ΄ αυτές μπορούν να μας «αγγίξουν» δίνοντας μας ελπίδα. Μία εξ αυτών και η πιο πάνω…