ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που εξάγει μέλι και ελαιόλαδο σε Ασία και Αμερική

12:00 - 23.11.2018

Ένα όραμα που πήρε σάρκα και οστά πριν περίπου τρία χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κυπριακές εταιρείες.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ο λόγος για την εταιρεία Gourmet Grocery και τον επιχειρηματία Στέλιο Έλληνα, που εδώ και τρία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε Κύπρο και εξωτερικό προσφέροντας προϊόντα πολυτελείας με ειδίκευση στην προετοιμασία εταιρικών δώρων.   

Πιο συγκεκριμένα, η Gourmet Grocery, παρέχει γκουρμέ προϊόντα, εξ ου και το όνομα της, σε μια μεγάλη γκάμα τροφίμων, ποτών αλλά και δώρων τα οποία κάποιος μπορεί να παραγγείλει ώστε να φτιαχτούν με τις δικές του ιδέες και ανάγκες.

Η εταιρεία, που έχει έδρα την Κύπρο, μάζεψε τα καλύτερα προϊόντα από Κύπριους και Ελλαδίτες παραγωγούς, συγκεντρώνοντας τα «κάτω από την ομπρέλα της», δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε πολυβραβευμένα, βιολογικά και φυσικά προϊόντα. Εξάλλου, αυτό είναι κάτι το οποίο μας ανέφερε και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, καθώς η φιλοσοφία του πίσω από τη δημιουργία της ήταν η προσφορά δώρων που θα διακρίνονται όχι μόνο για τη μοναδικότητα αλλά και για την ποιότητα τους.

Η Gourmet Grocery το 2018, στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης της, έφτιαξε το δικό της online shop, με σκοπό την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της εντός και εκτός Κύπρου, αναδεικνύοντας έτσι τα κυπριακά και ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των πιο πάνω οι άνω των 100.000 ευρώ αξίας εξαγωγές μελιού και ελαιόλαδου σε Αμερική και Ασία, αλλά και η συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών DHL, που έχει ως αποτέλεσμα την άμεση παράδοση των προϊόντων τους στη πόρτα σας σε Κύπρο και εξωτερικό.