ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Λευκωσιάτης δίνει λύση στα υψηλά ενοίκια- Από €250 με ηλεκτρικό, διαδίκτυο και γραμματέα (Pics)

11:35 - 27.09.2018

Με τις τιμές των ενοικίων στα ύψη, η αναζήτηση γραφείου για ιδιώτες και εταιρείες γίνεται όλο και πιο δύσκολη.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Οι τιμές των ενοικίων για γραφεία, φαντάζουν απαγορευτικές για όσους ιδιώτες και νεαρούς επιχειρηματίες ψάχνουν κάποιο χώρο για να στήσουν την επιχείρηση τους.

Ωστόσο, εταιρεία με έδρα τη Λευκωσία έφτιαξε ένα οικονομικό πακέτο για όσους χρειάζονται το δικό τους γραφείο, χωρίς όμως ταυτόχρονα να βλέπουν τα έξοδα τους να εκτοξεύονται σε υψηλά ενοίκια και λογαριασμούς.

Έτσι η  «MyOfficeCyprus» και ο ιδρυτής της εταιρείας, Παναγιώτης Κωμοδρόμος, έφτιαξαν ένα ειδικό διαμορφωμένο χώρο γραφείων ώστε να προσφέρουν στέγαση και γραμματειακή υποστήριξη σε όσες εταιρείες και ιδιώτες ψάχνουν την πιο οικονομική λύση.

Πιο συγκεκριμένα, η MyOfficeCyprus, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ενοικίαση επιπλωμένου γραφειακού χώρου, υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, έξοδα συντήρησης και λογαριασμούς. Με τον τρόπο αυτό, ο καθένας μπορεί να στεγάσει την επιχειρηματική του ιδέα με χαμηλό κόστος και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Οι τιμές κυμαίνονται από 250 μέχρι και 380 ευρώ, αναλόγως τετραγωνικών, και σε αυτά συγκαταλέγονται διαδίκτυο, ηλεκτρισμόςόλα τα έπιπλα, πακέτο τηλεγραμματείας, ανεξάρτητο σύστημα συναγερμού για κάθε γραφείο και ελεγχόμενη πρόσβαση με κάρτες cctv στους κοινόχρηστους χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας τους στο Facebook, στο mail [email protected] ή στο τηλέφωνο 22 026746.