ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

ΚΥΠΡΟΣ: 30χρονη άφησε διευθυντική θέση σε γνωστή αλυσίδα καφετεριών και έφτιαξε τον δικό της καφέ (Pics)

10:43 - 12.06.2018

Άφησε τη διευθυντική θέση που κατείχε σε γνωστή αλυσίδα καφετεριών της Κύπρου και αποφάσισε να φτιάξει το δικό της χαρμάνι.

Η 30χρονη σήμερα Ναταλία, διατηρεί εδώ και σχεδόν τρία χρόνια την δική της καφετέρια σε κεντρική περιοχή των Λατσιών.

Η ιδέα για να φτιάξει τη δική της επιχείρηση προήλθε μέσα από την ενασχόληση της σε γνωστή αλυσίδα καφετεριών του νησιού, όπου εργάστηκε για σχεδόν πέντε χρόνια.

Έτσι, στα 27 της χρόνια αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση Manager που κατείχε στη συγκεκριμένη γνωστή αλυσίδα και να ανοίξει το δικό της μαγαζί καφέ στην περιοχή των Λατσιών στη Λευκωσία.

Το «Small Talk» που καθόλου τυχαίο δεν είναι το όνομα του, καθώς η ιδιοκτήτρια θέλησε να προσφέρει στους πελάτες της ένα χώρο χαλαρής κουβέντας και ξεγνοιασιάς, προσφέρει από καφέ μέχρι και σπιτικά εδέσματα.

Η Ναταλία ωστόσο δεν έμεινε μόνο στην επιχειρηματική ιδέα, αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, φτιάχνοντας το δικό της blend καφέ, το οποίο και εισάγει απευθείας από την Βραζιλία.

Μάλιστα, όπως μας ειπώθηκε από την ίδια, σκοπός της είναι όσοι πίνουν από το δικό της blend να συγκεντρωθούν στη γεύση και το άρωμα του καφέ, ώστε να σχηματίσουν τη δική τους άποψη όταν  δοκιμάζουν τον οποιοδήποτε καφέ.  

Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της επιχείρησης, όπως η ίδια μας ανέφερε, θα ήθελε να αφοσιωθεί πρώτα στη βελτιοποίηση του υφιστάμενου υποστατικού,προτού επεκταθεί στο μέλλον και σε άλλες περιοχές του νησιού.

BusinessNews