ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Έφυγε από τη ζωή κορυφαίος Κύπριος επιχειρηματίας

10:31 - 14.09.2017

Απεβίωσε την Τρίτη 12/9 και κηδεύτηκε την Πέμπτη 14/9 ο Κύπριος επιχειρηματίας και ένας από τους πιο «ισχυρούς» άντρες της Κυπριακής Ναυτιλίας, Παντελής Τσάνος.

Ο 84χρονος επιχειρηματίας διετέλεσε για πολλά χρόνια CEO του ομίλου RTP Group με έδρα τη Λεμεσό και Διευθυντής της ναυτιλιακής Lavar Shipping  πριν παραδώσει τα ηνία στον γιο του Ρηγίνο ο οποίος ακολουθεί το έργο του αείμνηστου πατέρα του ενώ για την περίοδο 2015-17  εξελέγη  Πρόεδρος του Συνδέσμου Ναυτιλιακών πρακτόρων Κύπρου.

Η Lavar Shipping είναι μια από τις πρώτες ναυτιλιακές εταιρίες στην Κύπρο και έχει διαδραματίσει πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη της βιομηχανίας και την εδραίωση της Κύπρου ως ναυτιλιακό κέντρο. Από το 2004, ο κ Ρηγίνος. Τσάνος εκτελεί καθήκοντα Επίτιμου Πρόξενου της Δημοκρατίας της Κολομβίας στην Κύπρο, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον πατέρα του Παντελή Τσάνο.

Η κηδεία του Παντελή Τσάνου τελέστηκε την Πέμπτη 14/9 στις 12:00 από τον ιερό Ναό Αγ. Κοσμά Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισσα και αντί στεφάνων έγινε παράκληση όπως γίνουν εισφορές στο Ταμείο απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού για το Ίδρυμα Θεοτόκος και στον αντικαρκινικό σύνδεσμο