ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο 25χρονος Λευκωσιάτης που αλλάζει όλα όσα ξέρουμε για τα παιδικά πάρτι (Pics)

06:47 - 10.09.2018

Είναι 25αρης, λογιστής, ποδοσφαιρόφιλος και αλλάζει τα ψυχαγωγικά παιδικά πάρτι της Κύπρου!

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ο Νικόλας Πιτζιολής, είναι 25 χρονών, σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στην πόλη του Κάρντιφ στην Ουαλία. Στο παρών στάδιο εργάζεται σε ένα τραπεζικό οργανισμό και τα απογεύματα του απασχολείται με την μεγάλη του αγάπη. Τα παιδιά και το ποδόσφαιρο. Αλλάζει λοιπόν αμφίεση (από επίσημη σε αθλητική) και το απόγευμα το περνά στο γήπεδο, προπονώντας, ή καλύτερα διαπαιδαγωγώντας παιδάκια από τριών μέχρι και 11 χρονών.

Η μέρα όμως δεν σταματά εκεί αφού μετά την προπόνηση απασχολείται με ένα ενδιαφέρον “project”, το οποίο ακούει στο όνομα The Kids Entertainment Factory και το οποίο ο ίδιος δημιούργησε. Ένα εργοστάσιο, το οποίο κατασκευάζει παιδικά ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδικά πάρτι γενεθλίων ή “events”. Έτσι, τα Σαββατοκύριακα, βάζει και πάλι την αθλητική του αμφίεση (αφού κύριο στοιχείο των ψυχαγωγικών προγραμμάτων είναι η ενεργή παρουσία των παιδιών σε αυτά) και με την βοήθεια τριών συνεργατών του, προσφέρει ψυχαγωγία σε παιδικά πάρτι γενεθλίων ή “events”, σε όποιο μέρος της Κύπρου και αν τον καλέσουν.

Η ομάδα του «The Kids Entertainment Factory» προσπαθεί και δίνει πάντα τον καλύτερο της εαυτό για να προσφέρει διασκέδαση στα παιδάκια με τον δικό της μοναδικό και πρωτοποριακό τρόπο. Και φυσικά το αποτέλεσμα φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών στο τέλος κάθε προγράμματος, που είναι και η κινητήριος δύναμη που τους ωθεί, για να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και πάθος σε αυτό που κάνουν.

  1. Τι σε έκανε να ασχοληθείς με τα ψυχαγωγικά παιδικά πάρτι;

«Το καλοκαίρι του 2016, όταν τελείωσα τις σπουδές μου δηλαδή, ανακάλυψα ένα πρόγραμμα επιχορηγημένο από έναν οργανισμό στην Αγγλία το οποίο στέλνει προπονητές στην Αμερική για να διαδώσουν το ποδόσφαιρο σε κοινότητες οι οποίες δεν έχουν τις υποδομές για δικές τους ακαδημίες, υπό την μορφή των ποδοσφαιρικών κατασκηνώσεων με κύριο χαρακτηριστικό όμως το παιχνίδι και την διασκέδαση. Χωρίς φυσικά να χάσω ευκαιρία, έκανα αίτηση και έτσι βρέθηκα στο Νότιο κομμάτι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Μισισιπή, Αλαμπάμα, Φλόριντα κ.α.), όπου κάθε εβδομάδα βρισκόμουν σε διαφορετική πολιτεία (ας είναι καλά το GPS) και μάθαινα ποδόσφαιρο στα παιδιά μέσω διαφόρων παιχνιδιών διασκεδαστικού χαρακτήρα.»

«Εκτός του ότι ξετρελάθηκα με αυτή την εμπειρία του προπονητή/παιδαγωγού κατάλαβα πως αν και ασχολούμουν με παιδάκια διαφόρων εθνικοτήτων από την ηλικία των 3 μέχρι και 16, όλα είχαν έναν κοινό παρονομαστή. Την όρεξη για διασκέδαση και παιχνίδι! Τα περισσότερα από αυτά δεν ήξεραν καν ποδόσφαιρο, αλλά έπαιζαν χωρίς φόβο αν θα τα κατάφερναν ή όχι διότι περνούσαν καταπληκτικά! Αυτό είναι ακριβώς το στοιχείο που θέλω να μεταδίδω και εγώ στα παιδικά ψυχαγωγικά προγράμματα που δημιουργώ με την βοήθεια των συνεργατών μου. Στόχος μας είναι να περάσουν όλα τα παιδιά ωραία, να παίξουν και να διασκεδάσουν! Κάπως έτσι μου ήρθε η ιδέα λοιπόν για το The Kids Entertainment Factory”.»

  1. Τι προσφέρει το “The Kids Entertainment Factory”; Πόσο καιρό είναι ενεργό;

«Το The Kids Entertainment Factory προσφέρει υπηρεσίες ψυχαγωγίας σε παιδικά πάρτι ή και events. Τα παιδικά προγράμματα ψυχαγωγίας μας αφορούν διάφορα θέματα όπως ποδόσφαιρο και survivor για ηλικίες από 6-14 χρονών και άλλα θέματα για πιο μικρά παιδιά ηλικίας 3-5 χρονών! Κοινό όλων των προγραμμάτων είναι πως απευθύνεται και σε αγόρια και σε κορίτσια!» «Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εδώ και 1 χρόνο και είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω πως η μέχρι τώρα παρουσία μας γίνεται αισθητή εβδομάδα με εβδομάδα!»

  1. Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του «The Kids Entertainment Factory»; 

«Δεν έχουμε κάποια σταθερή τοποθεσία. Οι γονείς ή όποιος άλλος ενδιαφέρεται να μας καλέσει για να ψυχαγωγήσουμε τα παιδιά  θα μας καλέσει είτε τηλεφωνικός, είτε με μήνυμα μέσω της σελίδας μας στο Facebook και στο Instagram. Είμαστε ευέλικτοι για οποιαδήποτε ώρα οποιαδήποτε μέρα να πάμε σε οποιαδήποτε πόλη σε οποιοδήποτε χώρο και να κάνουμε τα ψυχαγωγικά μας προγράμματα.»

  1. Τελικά, τι κάνει την δική σας «επιχείρηση» να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες;

«Την επιχείρηση μας την κάνουν να ξεχωρίζει τα μοναδικά ψυχαγωγικά μας προγράμματα, αφού είναι ειδικά διαμορφωμένα από εμάς, και εναλλάσσονται για κάθε ηλικία ξεχωριστά. Αν δεν έχει κάποιος την κατάλληλη εμπειρία, τεχνογνωσία δεν θα προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό και όσοι δουλεύουν μαζί μας έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά όπως ταλέντο, αγάπη για τα παιδάκια και ενέργεια για παιχνίδι αφού γινόμαστε πάλι παιδιά! Θεωρούμε τους εαυτούς μας πρώτα παιδαγωγούς και μετά ψυχαγωγούς.»  

«Ένα άλλο στοιχείο που μας ξεχωρίζει είναι σε όλα τα προγράμματα μας, όλα τα μωρά ανεξαιρέτου, λαμβάνουν μέρος ενεργά. Όλα τα παιδιά παίρνουν μέρος στα παιχνίδια μας ανεξαρτήτως φύλου. Ένα άλλο συν είναι πως μπορούμε να κάνουμε συνδυασμό προγραμμάτων π.χ. ποδόσφαιρο – survivor μαζί! Το The Kids Entertainment Factory όπως λέει και το όνομα του, είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ψυχαγωγικών προγραμμάτων για παιδιά ηλικιών από 3 μέχρι και 14. Συμβαδίζουμε με τα δεδομένα της εποχής και δημιουργούμε προγράμματα αναλόγως!»

  1. Υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτού του είδους τη ψυχαγωγία;

«Ανταγωνισμός μας πιστεύω είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να σκεφτούμε ή να μελετήσουμε τους όποιους ανταγωνιστές μπορεί να υπάρχουν. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε δική μας πορεία και να την χαράξουμε με την όρεξη, το ταλέντο μας και φυσικά με την αγάπη των παιδιών. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα καινοτόμο τρόπο διασκέδασης για τα παιδιά και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο επαγγελματικά γίνεται!»

 

Μπορείτε να τους ακολουθήσετε στο στο Facebook και στο Instagram @TheKidsEntertainmentFactory . Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες τους μπορείτε να καλέσετε στο 97 – 627 072