ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

H κυπριακή εταιρεία που κατέκλυσε την αγορά με τα Huawei – Αντιπρόσωπος και της Sony

10:37 - 18.07.2018

Το «φαινόμενο» Huawei που εκτόπισε αρκετές γνωστές μάρκες κινητών από την κυπριακή αγορά μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Συνέντευξη στον Χαράλαμπο Ζάκο

Τα παγκοσμίου φήμης κινητά και tablets της Huawei έχουν γίνει ανάρπαστα στην κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα τα νέα μοντέλα της SONY έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών.

Έτσι και εμείς εντοπίσαμε την κυπριακή εταιρεία που υπέγραψε τη συμφωνία με τους κολοσσούς τεχνολογίας για αντιπροσώπευση τους στο νησί.  

Η Teleunicom Cyprus ltd, με έδρα τη Λεμεσό, αντιπροσωπεύει στην κυπριακή αγορά τις εταιρίες SONY και HUAWEI σε smartphones και tablets και εμείς σας την παρουσιάζουμε μέσω του Sales Manager της εταιρείας, Χρήστου Κιττή.

Κύριε Κιττή ποια είναι η Teleunicom, πότε ιδρύθηκε στην Κύπρο και ποιος ο σκοπός της;

«Η Teleunicom Cyprus ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στη Λεμεσό, οπού βρίσκονται και οι κεντρικές αποθήκες της. Είναι μέλος του ελληνικού ομίλου Teleunicom και είναι αμιγώς εταιρία προϊόντων τεχνολογίας, εστιάζοντας στην κινητή τηλεφωνία. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων εστιάζοντας κυρίως στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.»

Ποιές εταιρείες αντιπροσωπεύει στην Κύπρο και πόσους εργαζόμενους απασχολεί;

«Η Teleunicom Cyprus αντιπροσωπεύει για την κυπριακή αγορά, τις εταιρίες SONY  και HUAWEI σε smartphones, tablets καθώς και αυθεντικά παρελκόμενα τους (accessories). Εργοδοτεί σήμερα πέντε υπάλληλους στα γραφεία της, καθώς και ακόμη τρία άτομα κατ' αποκοπή»

Ποιο το μεγαλύτερο επίτευγμα της εταιρείας μέχρι σήμερα

«Η Teleunicom Cyprus προσφέρει από το 2011 την πολύ γνωστή σε όλους Sony Xperia και τη διακεκριμένη σειρά smartphones της.

Το 2017 η Teleunicom Cyprus υπέγραψε συμφωνία με τον κολοσσό της τεχνολογίας Huawei, κατακλύζοντας έτσι την κυπριακή αγορά με τα παγκοσμίου φήμης smartphones και tablets, κερδίζοντας επάξια το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου μέχρι και σήμερα, με άκρως ανοδικές τάσεις.»

Ποια τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας

«Η εταιρία Teleunicom τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα προσδοκά και θα συνεχίσει να παρέχει στο αγοραστικό κοινό  προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, με συνέπεια στον καταναλωτή.»

Κύριε Κιττή τι σας ώθησε στο να ασχοληθείτε με την τεχνολογία;

«Γεννήθηκα στην Κύπρο και όταν σε μικρή ηλικία έχασα τον πατερά μου, μετακόμισα με την οικογένεια μου στην Ελλάδα όπου σπούδασα και εργάστηκα για αρκετά χρόνια. Πριν 11 χρόνια επέστρεψα στα "πάτρια εδάφη" όπου και μένω πλέον μόνιμα.

Η τεχνολογία ήταν πάντα το μεγάλο μου χόμπι και πάντα φλέρταρα μαζί της, απλά είναι πολύ απαιτητική και πάντα ζητάει περισσότερα...

Πιστεύω ότι ο καθένας "πουλάει" καθημερινά, όχι απαραίτητα για το κέρδος αλλά και για την ψυχική του ικανοποίηση.

Η ζωή με δίδαξε ότι "η ποιότητα στο αποτέλεσμα ξεκινά με τη θετική διάθεση".»