ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδική προσφορά από την Emirates για επιπλέον αποσκευές εν όψει του Dubai Shopping Festival

11:48 - 10.01.2020

Το Dubai Shopping Festival σηματοδοτεί την 25η επέτειό του φέτος και η Emirates προσφέρει αποκλειστικά στους Κύπριους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα από τα καλύτερα και πιο μοναδικά φεστιβάλ αγορών σε όλο τον κόσμο.

Η Emirates προσφέρει 10 κιλά επιπλέον στις αποσκευές των Κύπριων επιβατών για να επισκεφτούν το Dubai Shopping Festival και να κάνουν τα ψώνια τους.
Η προσφορά είναι διαθέσιμη για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου στην Οικονομική Θέση από το Ντουμπάι στη Λάρνακα για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν ως τις 5 Φεβρουαρίου 2020. Οι λάτρεις των αγορών μπορούν τώρα να εκπληρώσουν τα όνειρά τους, καθώς η προσφορά δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα εκπληκτικά εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι, να ανακαλύψουν αγαπημένες μάρκες σε χαμηλές τιμές και να ζήσουν την εμπειρία του Dubai Shopping Festival.


Το φεστιβάλ είναι μια απαράμιλλη πολιτιστική και εμπορική εμπειρία, η οποία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών συμπεριλαμβανομένων κινηματογραφικών προβολών, εντυπωσιακών παιχνιδιών, εκδηλώσεων για παιδιά, μιούζικαλ και πολλών άλλων δραστηριοτήτων. Με αυτή την ειδική προσφορά της Emirates, οι Κύπριοι ταξιδιώτες μπορούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία αγορών και να επιστρέψουν στην Κύπρο με περισσότερα προϊόντα, χωρίς επιπλέον κόστος.
Οι επιβάτες της Emirates σε όλες τις θέσεις μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα πτήσης της αεροπορικής εταιρείας, ice με 4.500 κανάλια από τις πιο πρόσφατες ταινίες, μουσική και προγράμματα. Οι πελάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν δωρεάν ποτά και γεύματα εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα, καθώς και τη ζεστή φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων, επισκεφτείτε το emirates.com, ή επικοινωνήστε με το πρακτορείο ταξιδιών σας ή με το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Emirates.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις