ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΥΠΡΟΣ-EDEN RESORT: Επαναστατική μέθοδος αποθεραπείας – Μοναδική στον κόσμο - VIDEO

15:25 - 11.07.2019

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» της τηλεόρασης του Sigma, βρέθηκε την Πέμπτη 11/07 ο Γενικός Διευθυντής του EDEN Resort Wellness Rehabilitation Assisted-Living, Χρίστος Πίττας.

Ο κύριος Πίττας, μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε πως ο χώρος του Eden δεν είναι όνο για αποθεραπεία και αποκατάσταση, αλλά για οποιονδήποτε αναζητά ευεξία, χαλάρωση ή ακόμη και ένα υγιεινό πρόγραμμα ζωής.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του EDEN Resort, τον Σεπτέμβριο του 2019, το κέντρο θα φιλοξενήσει μια μοναδική ανά το παγκόσμιο, θεραπεία τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Μια θεραπεία που ανακαλύφθηκε από τον Oυκρανό Καθηγητή Ιατρό Νευρολόγο Δρ. Volodymyr Kozyavkin.

Ο καθηγητής Kozyavkin, είναι υποψήφιος για βραβείο Nobel  Ιατρικής για τη μοναδική του εφεύρεση, καθώς έχει επιτύχει περισσότερες από 70.000 θεραπείες σε ασθενείς από 68 χώρες.

Πέραν τούτου ο Γενικός Διευθυντής του EDEN Resort Wellness Rehabilitation Assisted-Living, ανακοίνωση την υπογραφή συμφωνίας με τον Αμερικάνικο Οργανισμό Πάροχο Υπηρεσιών Υγείας AIMIS HEALTHCARE GROUP. Πάροχος ο οποίος εμπιστεύτηκε την αποθεραπεία και αποκατάσταση των ασθενών του στο EDEN Resort Wellness Rehabilitation Assisted-Living.

Όπως ανέφερε ο κ. Πίττας η συνεργασία με την AIMIS έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2019 με ασθενείς και συνοδούς τους από την Αμερική, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Ρωσία, Κίνα, Ν. Ζηλανδία και Σιγκαπούρη.

Δείτε το βίντεο: