ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Ξύπνησαν με έκπληξη στα κινητά τους οι συνδρομητές της MTN - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

08:13 - 21.06.2019

H αλλαγή ονόματος της ΜΤΝ έφερε «αλλαγές» και στα κινητά των πελάτων της.

Η ΜΤΝ μετονομάστηκε σε «epic», αφού η εταιρεία μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς προχώρησε λίγο καιρό αργότερα και σε αλλαγή του ονόματος της. 

Μάλιστα, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20/6 η μετονομασία της εταιρείας σε «epic» η ιστοσελίδα της εταιρείας είχε ήδη αλλάξει, ενώ από το πρωινό της Παρασκευής 21/6 αρκετοί συνδρομητές της πρώην MTN και νυν epic, που δεν είχαν ενημερωθεί για την αλλαγή, βρέθηκαν προ εκπλήξεως καθώς είδαν το σήμα πάροχου στο κινητό τους να αντικαθίσταται από αυτό της epic. 

Αλλαγή η οποία θα πραγματοποιηθεί στις κινητές συσκευές όλων των συνδρομητών της πρώην ΜΤΝ. 

Να σημειώσουμε πως από σήμερα από σήμερα είναι στον αέρα η νέα, εντυπωσιακή εκστρατεία της epic που θα προβάλει το νέο brand name της εταιρείας με τηλεοπτικά spots, διαφήμιση εξωτερικού χώρου και ψηφιακή διαφήμιση.

Σχετικά με την epic

Η epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.