ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Η Hermes Airports η καλύτερη διαχειρίστρια εταιρεία αεροδρομίων στη Μεσόγειο

09:44 - 08.03.2019

Σε δελτίο Τύπου της Hermes αναφέρεται ότι «τη διάκριση της `Καλύτερης Διαχειρίστριας Εταιρείας Αεροδρομίων στη Μεσόγειο` απέσπασε η Hermes Airports στα βραβεία Air Transport 2019 που διοργανώνει το βρετανικό περιοδικό International Transport News».

 
Τα «Air Transport Awards» επιβραβεύουν τις εταιρείες που βρίσκονται στην κορυφή του ανταγωνισμού στον τομέα των αερομεταφορών παγκοσμίως, συνεισφέροντας σημαντικά στην ευημερία και πρόοδο του ευρύτερου κλάδου και της χώρας τους. Τα βραβεία αποδίδονται αξιολογώντας την αφοσίωση, την καινοτομία και τα επιτεύγματα των εμπλεκόμενων φορέων, αναδεικνύοντας τους καλύτερους ανάμεσά τους.
 
Στο δελτίο Τύπου σημειώνεται ότι σε ανακοίνωση στην οποία ανακοινώθηκαν οι νικητές, «η επικεφαλής των βραβείων Kaven Cooper ανέφερε ότι τα Air Transport Awards 2019 είναι ένας εγνωσμένου κύρους θεσμός για επιτυχημένες εταιρείες και άτομα που ξεχωρίζουν», ενώ συνεχάρη και ευχήθηκε «το βραβείο να φέρει σε όλους τους νικητές ευημερία».
 
Η Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, ανέφερε πως το βραβείο «Καλύτερης Διαχειρίστριας Εταιρείας Αεροδρομίων στη Μεσόγειο» στα Air Transport Awards έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βραβείων που αναδεικνύουν την επιμονή της Hermes στην αριστεία και την καινοτομία, ξεχωρίζοντας τα δύο αεροδρόμια της Κύπρου στην ευρύτερη περιοχή».
 
Συνεχίζουμε, πρόσθεσε «με την ίδια αφοσίωση να επιδιώκουμε τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε επιβάτες και εταιρείες, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην ανάδειξη του κυπριακού τουριστικού προϊόντος μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως».