ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες συνεργασίες για την Cyprus Airways

14:01 - 05.03.2019

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τη συνεργασία της με αναγνωρισμένες εταιρείες στους τομείς της στάθμευσης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο, ενοικίασης αυτοκινήτων και κρατήσεων για ξενοδοχεία, με στόχο, όπως αναφέρει, τη διευκόλυνση των πελατών της στο σχεδιασμό μιας πιο αποτελεσματικής και πλήρους ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Σε σημερινή ανακοίνωση η Cyprus Airways αναφέρει ότι οι συνεργάτες της που είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους για την Κύπρο και το εξωτερικό είναι οι ParkCloud.com για στάθμευση σε αεροδρόμια, RentalCars.com για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και Booking.com για κρατήσεις σε ξενοδοχεία.

Η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways δήλωσε ότι «είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους ταξιδιώτες μας μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε αξιόπιστες και πολύτιμες υπηρεσίες του είδους απευθείας από την πλατφόρμα μας, επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή των συνεργατών που επιλέξαμε θα συμβάλει αποτελεσματικά σε αυτό".