ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Το εμβληματικό έργο της Μαρίνα Αγίας Νάπας συνεχίζει το ταξίδι προβολής του στο εξωτερικό

11:34 - 03.07.2018

Η εκστρατεία προώθησης και προβολής της Μαρίνας Αγίας Νάπας εκτός Κύπρου συνεχίζεται με μια σειρά επιτυχημένων προωθητικών ενεργειών, προσελκύοντας αυξημένο ενδιαφέρον από επενδυτές και αγοραστές του εξωτερικού.

Το έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας παρουσιάστηκε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο στη Μόσχα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Παράλληλα, στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις, απευθυνόμενες σε έναν επιλεγμένο κύκλο Ρώσων επενδυτών, στοχεύοντας δυναμικά στη ρωσική και διεθνή αγορά.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Baccarat Cristal Room Restaurant στη Μόσχα, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις που αφορούν στην ανάπτυξη του εντυπωσιακού έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Σταύρο Καραμοντάνη, και τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Χάρη Κουρέα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το έργο, το οποίο αφορά επένδυση 250 εκατομμυρίων ευρώ στην Αγία Νάπα, μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα προβεβλημένη τουριστική περιοχή της Κύπρου.

Ο κ. Καραμοντάνης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου επεσήμανε ότι η ιδιαίτερη προσέγγιση, η προσοχή στις λεπτομέρειες και η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται για την υλοποίηση του έργου, αποτελούν τη βάση για την επιτυχία της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

«Η Μαρίνα της Αγίας Νάπας είναι ένα μοναδικό έργο για όλη την Ευρώπη, καθώς η τεχνολογία που χρησιμοποιείται τόσο για την κατασκευή της μαρίνας, όσο και τους χώρους διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένων των δύο πύργων, είναι πρωτοποριακή», τόνισε ο κ. Καραμοντάνης.

Όσον αφορά στη ρωσική αγορά, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κουρέας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη τη ρωσική αγορά καθώς παρατηρούμε το αυξημένο ενδιαφέρον για το έργο μας. Αυτό επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία. Μέχρι σήμερα, το 33% των πωλήσεων του συγκροτήματος Μαρίνας Αγίας Νάπας αφορούν πελάτες από τη Ρωσία».

Σε μια άλλη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στην Αγία Πετρούπολη, το έργο παρουσιάστηκε στο Flying Dutchman, το διάσημο πλωτό εστιατόριο στις όχθες του Νέβα, όπου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Naguib Sawiris, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σταύρος Καραμοντάνης, μέλη της διπλωματικής αποστολής της Κύπρου, με επικεφαλής τον Γενικό Πρόξενο, κ. Δημήτρη Άσσο, και εκλεκτοί προσκεκλημένοι του επιχειρηματικού κόσμου της Ρωσίας.

Στη δεξίωση που ακολούθησε, οι επίτιμοι προσκεκλημένοι και πελάτες της Μαρίνας Αγίας Νάπας απόλαυσαν την κυπριακή φιλοξενία και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του μεγαλειώδους έργου, που συνδυάζει την αγάπη για τη θάλασσα με την πολυτελή διαβίωση και εξαιρετικές εγκαταστάσεις για τα σκάφη και το θαλάσσιο τουρισμό.