ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση της Cyprus Airways για τους εκπροσώπους των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

12:54 - 08.06.2018

Λάρνακα, Κύπρος – Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο εστιατόριο του Αεροδρομίου Λάρνακας, DinerOnair, η Cyprus Airways γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια. Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 με τη στήριξη της HermesAirportsκαι με καλεσμένους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης.

«Σήμερα γιορτάζουμε τα πρώτα μας γενέθλια και είμαστε περήφανοι που σε ένα χρόνο καταφέραμε να επεκταθούμε με την εισαγωγή 10 δρομολογίων στο πτητικό μας πρόγραμμα.  Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό και τα μέσα ενημέρωσης για τη στήριξη τους»δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της HermesAirports συνεχάρη την Cyprus Airways για την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου επιτυχημένης λειτουργίας και ελπίζει πως η ανάπτυξη της θα συνεχιστεί. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «Το επιβατικό κοινό αγκάλιασε τα δρομολόγια της αερογραμμής, και με την απόκτηση του δεύτερου αεροσκάφους της, θα είναι σε θέση να αναπτύξει περαιτέρω την λειτουργία της από την Κύπρο» 

Την ίδια μέρα, η CyprusAirways πρόσφερε σέ όλους τους επιβάτες των πτήσεων της αναμνηστικά δωράκια για τον  πρώτο χρόνο λειτουργίας της.

Η CyprusAirways ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 και συνδέει την Κύπρο με 10 προορισμούς στην Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, αλλά και για γενικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το cyprusairways.com.